septembrie 29, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

gigi becali

Gigi Becali amenință că merge la TAS!

Patronul FCSB-ului este nemulțumit de decizia luată de FRF!

Gigi Becali, patronul FCSB, a răbufnit după decizia luată ieri de FRF în Comitetul Executiv prin care a înghețat campionatul și a aprobat implementarea sistemului cu 16 echipe de sezonul viitor.

Inghețarea clasamentului în Liga 1 a regăsit-o pe FCSB pe locul 5 în play-off, poziție care îi vă aduce o sumă mai mică din drepturile TV cu aproximativ 350.000 decât dacă s-ar fi clasat pe locul 3. Formația antrenată de Toni Petrea avea șanse reale la locul 3, dacă își juca restanța cu Astra și o câștiga, iar trupa lui Bogdan Andone ar fi pierdut meciul cu Universitatea Craiova pe care de asemenea il mai avea de disputat. DSP Giurgiu nu le-a permis însă giurgiuvenilor să mai intre pe teren din cauza infectărilor cu coronavirus apărute în cadrul lotului.

„Aia cu îngheţarea campionatului o să o contest. Păi, eu am terminat pe locul 5. Eu am un meci mai puţin disputat. Pierd vreo 300.000 de euro. Cum să îngheţi campionatul?! Cum să fiu eu pe locul 5, dacă am un meci jucat mai puţin. O să mergem la comisii, la TAS. Nu mă deranjează nimic, dar nu-mi lua banii. Cum să-mi iei banii? Ar fi trebuit, dacă tot au îngheţat, să facă raportul punctelor per meci. Nu se schimba campioana, pentru că luai toate punctele şi sezonul regulat”, a spus Gigi Becali.

Clasamentul din play-off după raportul de puncte pe meci din tot sezonul:

  1. CFR Cluj 2,08 puncte/meci
  2. Universitatea Craiova 1,91 puncte/meci
  3. Astra Giurgiu 1,58 puncte/meci
  4. FCSB 1,51 puncte/meci
  5. FC Botosani 1,50 puncte/meci
  6. Gaz Metan Medias 1,27 puncte/meci

Gigi Becali l-a criticat din nou pe Răzvan Burleanu, președintele Federației.

„Ne pui să votăm care puncte contează, toate sau doar din play-off. Noi votăm, dar pe urmă spui că suntem niște proști, că nu mai contează. Noi avem Comitetul de Urgență, Comitetul Executiv, în care fac ce vor. «Voi, proștilor, riscați banii, iar noi luăm bani de la voi. Proștilor, idioților, aveți stăpâni și faceți ca noi». Nu sunt împotriva sistemului cu 16 echipe. Bine, mă, să fie și Dinamo, au dreptate până la urmă. Să zicem locul 7 joacă împotriva locului 3 în barajul de cupe europene. Nu e normal ca CFR, Craiova sau noi să jucăm cu unii din play-out. Dar am acceptat și asta, că nu vreau să mă cert cu nimeni. Nu mă mai enervez ca pe vremuri. Așa e România, aici m-am îmbogățit aici, merg la biserică aici, dar nu există inteligență, doar stăpânire. Când votezi, votezi stăpâni. Acum, vii să spui că nu mai iau banii pe care trebuia să-i iau. Că «Eu sunt Burleanu și așa comand eu»”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport Special.

Patronul celor de la FCSB l-a luat în vizor și pe Gino Iorgulescu, șeful Ligii, care, la fel ca Burleanu, nu s-au opus deloc ideii de 16 echipe din sezonul viitor.

„Am vorbit cu Gino Iorgulescu și mi-a zis «Bine, măi Gigi, contează la tine 300.000 de euro, la câți bani dai tu ca donații?!”. Uite, contează și la Becali. Eu nu mă mai cert cu nimeni, dar când pot să îmi cer dreptatea, o cer la judecători. Dacă îmi dau dreptate, bine, dacă nu, asta e. Nu mă cert nici cu Burleanu, nici cu nimeni”, a încheiat Gigi Becali.

Foto: Telekom Sport

CITEȘTE ȘI:

Summary
Gigi Becali amenință că merge la TAS!
Article Name
Gigi Becali amenință că merge la TAS!
Description
Patronul FCSB-ului este nemulțumit de decizia luată de FRF!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo