Gică Mihali, umilit și dat afară de spanioli de la Dinamo!

Fanii, ultima speranță de supraviețuire a formației din „Ștefan Cel Mare”!

Înainte cu câteva ore ca antrenorul principal al echipei, Cosmin Contra, să anunțe că astăzi a fost ultima sa zi ca antrenor principal al lui Dinamo, spaniolii au uimit din nou prin deciziile luate, dar de data aceasta la nivelul Centrului de Copii și Juniori al clubului.

Gică Mihali, cel care se ocupa de formația U18 a lui Dinamo, a fost anunțat astăzi că este demis pentru un motiv de-a dreptul uimitor. Vendeta împotriva fostului fundaş al lui Dinamo şi al echipei naţionale a României a pornit de la o intervenţie telefonică în emisiunea Liga Digi Sport, din urmă cu o zi.

Indignat la maximum de situaţia ingrată în care se află, acesta a povestit cum a decurs momentul în care a fost anunţat că este dat afară de la echipa de juniori pe care o pregătea.

Nu credeam vreodată că o să trec prin aşa ceva. Totuşi, suntem la Dinamo Bucureşti, un club cu atâţia suporteri, un club mare şi să te cheme cineva şi să-ţi spună că de mâine nu mai eşti antrenor. Păi, stai, dom’ne, de ce nu mai sunt? Că ai condus cu 2-0 în ultima etapă şi ai făcut 2-2. Şi ai făcut 4 schimbări şi ai făcut 2-2. Şi poate că ai vorbit la televizor. Stai, domnule, că am făcut schimbările pentru că am nişte copii şi vor toţi să joace…

Bun, daţi-mi vă rog contractul că nu sunt plătit de vreo patru luni, plus de vreo două luni de la echipa mare. Tomi, ăla, care mi-a spus că sunt dat afară, zicea că lucrul ăla nu trebuie să îl discut cu el. Păi, tu mi-ai spus că sunt dat afară, nu?

Băiatul ăsta care mi-a spus cu cine crezi că vine? Cu Colgeac, şi cu un pupincurist, scuzaţi-mă, Matei. Băi, oameni buni, ce căutaţi aici voi? Nu s-a terminat cu mine. Eu eram la antrenament şi i-a adus acolo”, a fost prima reacție a lui Gică Mihali pentru Digi Sport.

Ba mai mult, pe lângă toate acestea, spaniolii i-ar mai fi reproșat lui Gică Mihali faptul că l-a folosit pe nepotul lui Cătălin Hîldan.

„La antrenament aveam cinci mingi bune. Eu cinci, Augustin cinci. Restul erau de carton. Şi ei mi-au spus că or să-mi aducă mingi. Atunci eu le-am luat pe ale mele şi le-am aruncat în Velodrom. Şi am aşteptat o zi, două, nimic! Şi când am văzut aşa m-am dus să-mi caut mingile. Ce să fac?

Mi-au reproşat şi că l-am folosit pe nepotul lui Cătălin Hîldan şi că zona centrală a fost nu ştiu cum”, a mai spus Gică Mihali.

Demiterea mai multor oameni din cadrul clubului a fost confirmată și de fanii acționari din Peluza Cătălin Hîldan, dar aceștia confirmă faptul că cei trei antrenori în cauză nu au ascultat de ce mesaje au primit de la spanioli și au fost în continuare prezenți la antrenamente.

„Deși echipa mare se destramă, spaniolii au încercat astăzi să facă schimbări la echipa secundă și la grupele de copiii și juniori. Astfel, Emil Ursu, Gheorghe Mihali si Ionel Augustin au fost chemați pentru a li se comunica rezilierea contractelor. CÂINII însă nu au recunoscut autoritatea celor care au luat aceasta decizie și implicit au contestat decizia, fiind prezenți la antrenamentul de la ora 14:00”, se arată într-un comunicat oficial al suporterilor dinamoviști.

Contra și-a anunțat și el plecarea, dar fanii fac tot posibilul ca acesta să rămână la echipă încă o perioadă!

Acum, suporterii care dețin o parte din acțiunile clubului încearcă să îl convingă și pe Cosmin Contra să rămână pentru încă cel puțin o perioadă de timp la echipă, întrucât sunt convinși că dacă „Guriță” va pleca de la echipă, va începe haosul total la Dinamo.

Mai mulți jucători își doresc să plece din cauza restanțelor salariale, iar unii ar fi luat deja demersurile necesare de a fugi din România.

„Deși șansele sunt minime, facem tot ce depinde de noi pentru a-l convinge pe Contra să își amâne plecarea măcar câteva zile! Firicelul ăla subțire de care se mai agață o minimă stabilitate la echipă se va rupe complet fără el. Dincolo de orice, ne bazăm pe faptul că și Cosmin e CÂINE!”, au scris fanii lui Dinamo pe Facebook.

Contra a ajuns la capătul puterilor după toate cele întâmplate, iar astăzi a aflat de la avocații săi că se poate despărți oficial de Dinamo.

”Avocații mei vor trimite de azi notificarea prin care voi deveni liber. Mâine mă voi mai duce doar ca să-mi iau la revedere de la jucători. Dar, azi, am fost la antrenament, am făcut ce trebuia. Vreau să mă liniștesc, e și ziua mea de naștere peste puțin timp, să am și sărbători fericite. Voi pleca în Spania, alături de familie, a spus Cosmin Contra.

Foto: Digi Sport

CITEȘTE ȘI:

REȚELE SOCIALE

3,508FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
355AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI