decembrie 2, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

gica hagi dan petrescu echipa nationala

Gică Hagi, impresionat de Dan Petrescu după rezultatul de la Sofia: „E nebun, precum Bielsa!”

„Regele” a avut un mesaj incredibil pentru fostul său coleg!

CFR Cluj a câștigat primul meci din grupele Europa League, scor 2-0 cu CSKA Sofia, după un meci care a fost considerat de specialiști aproape perfect.

După o primă repriză fără gol marcat, Mario Rondon a deschis scorul în minutul 53, după o centrare perfectă a lui Ciprian Deac.

În minutul 73, Gabriel Debeljuh a fost faultat în careu de către Youga, apărătorul celor de la CSKA Sofia, și arbitrul a dictat penalty în favoarea echipei din România. Ciprian Deac a fost cel care și-a asumat responsabilitatea și a transformat fără probleme lovitura de la 11 metri.

Astfel, CFR Cluj a debutat cu o victorie în grupele Europa League și este lider în Grupa A, la egalitate de puncte cu AS Roma, echipă care a învins-o pe Young Boys cu 2-1.

Gică Hagi a fost lăsat fără cuvinte de Dan Petrescu după rezultatul de la Sofia și crede că reușitele fostului său coleg se datorează și faptului că „Bursucul” a avut parte de toată susținerea conducerii, iar oficialii i-au creat toate condiții pentru a face performanță.

„Vreau să-l felicit pe Dan, suntem mândri de el, de CFR, e un lucru extraordinar că au câștigat. Dan Petrescu e ‘nebun’, precum Bielsa, e foarte bun. Conducerea CFR-ului i-a creat condiții, iar el, ca și manager, a făcut echipa să joace pe stilul lui. Fiecare antrenor are viziunea lui, fiecare are stilul lui. Important este să ai succes, iar Dan are succes. El este un exemplu pentru noi, este cel mai bun. El ne arată cum să ajungem în cupele europene.

Principiul meu de bază este să nu iau o echipă de pe drum. Greșelile mele au fost când am luat o echipă de pe drum. Când am luat o echipă de la început, am câștigat. N-am nevoie să revin pe bancă, am o muncă foarte bună în Academie, unde încerc să formez o nouă generație”, a spus Gică Hagi.

Gică Hagi a dezvăluit că l-a sunat pe Dan Petrescu și i-a transmis că este mândru de el. Totuși, „Regele” a recunoscut că a urmărit meciul fiului său, Ianis Hagi, Standard Liege – Rangers, scor 0-2, care s-a disputat în același timp cu CSKA Sofia – CFR Cluj.

„Eu sunt foarte fericit pentru Dan. L-am și sunat și i-am spus, acum am vrut să îl felicit din nou. Suntem mândri de el. Noi suntem într-o luptă cu țările vecine, iar el ține steagul sus.

Mă bucur pentru Ianis, joacă într-o echipă extraordinară, e în formă, se bate acolo sus. Mă bucur că Rangers a făcut un meci consistent și a plecat cu cele trei puncte acasă. Și mi-a plăcut șutul lui Ianis de la 30 de metri.

La Rangers m-am uitat, cu tot respectul pentru fratele meu, Dan. Era normal să îl văd pe Ianis de ziua lui. Aștept să dea goluri și pase de gol. Nu e rolul lui acela de a fi golgheter, ci acela de a da pase de gol. E important că face asta, joacă pentru ceilalți.

L-am sunat pe Ianis, am ajuns la nivelul la care eu trebuie să îl sun, pentru că el are presiune, eu nu am. Și pe Dan l-am sunat, pentru că am fost mândru că a fost o echipă românească care ne-a arătat că suntem mai buni decât bulgarii. Eu asta am simțit. I-am spus că ne-a făcut să fim mândri iar, pentru că era culmea să fie bulgarii mai buni decât noi. A fost mai buni decât cei din Scoția, cu Dan se poate orice”, a mai spus Hagi.

Foto: Digi Sport

CITEȘTE ȘI:

Summary
Gică Hagi, impresionat de Dan Petrescu după rezultatul de la Sofia: "E nebun, precum Bielsa!"
Article Name
Gică Hagi, impresionat de Dan Petrescu după rezultatul de la Sofia: "E nebun, precum Bielsa!"
Description
"Regele" a avut un mesaj incredibil pentru fostul său coleg!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo