Germania suferă o înfrângere dramatică: 0-6!

Spania i-a produs Germaniei cea mai mare umilință din ultimii 89 de ani!

Spania s-a impus fară drept de apel pe teren propriu, în fața Germaniei, după un meci câștigat cu scorul de 6-0. Germania nu mai suferiseră o asemenea înfrângere de aproape un secol.

Spaniolii aveau deja un avantaj de 3 goluri la pauză, după reușitele lui Alvaro Morata, Ferran Torres și Rodri.

Repriza a doua a decurs cam în același fel, și tot „Furia Roja” a fost cea care a controlat jocul, reușind să mai puncteze de încă 3 ori. Ferran Torres și-a trecut în cont hattrick-ul, în timp ce tablea a fost închisă de Mikel Oyarzabal.

Acest succes i-a adus Spaniei câștigarea grupei și calificarea la turneul final al Ligii Națiunilor.

„Germania a vrut să câştige grupa, dar a primit o lecţie amară. Naţionala noastră a pierdut cu 6-0 în Spania şi a fost eliminată din Liga Naţiunilor. Cea mai dureroasă înfrângere din 24 mai 1931 încoace, 0-6 cu Austria”, scriu cei de la Bild.

„Cu aproape 7 luni înainte de EURO (care începe pe 11 iunie 2021), federaţia trebuie să răspundă la întrebarea dacă Joachim Low (60 de ani) este omul potrivit pentru a ne conduce la turneul final.

Putem avea încredere că va avea succes la EURO? Sau ne putem gândi la alternative, precum alf Rangnick (62) sau Stefan Kuntz (58)”, mai notează jurnaliştii germani.

Joachim Low nu a putut explica exact care au fost motivele acestei înfrângeri severe, iar legat de viitorul său, a oferit un răspuns vag presei.

„A fost, într-adevăr, o zi rea pentru noi, nimic nu a mai funcționat. Nici atacul, nici apărarea. După ce am primit primul gol, am renunțat la ideile de joc pe care le aveam, am alergat ineficient, n-am mai dat dovadă de organizare și le-am lăsat multe culoare libere. Asta a fost mortal pentru noi.

„Trebuie să-i întrebaţi pe alţii dacă ar trebui să-mi fac griji. Eu nu vă pot răspunde la această întrebare acum”, a declarat Joachim Low.

Joachim Low antrenează naționala Germaniei din iulie 2006 și mai are contract până în vara anului 2022.

Foto: Digi Sport

REȚELE SOCIALE

3,451FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
291AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI