septembrie 27, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

gabi tamas

Gabi Tamaș surprinde din nou: „Vreau să joc luni, iar marți să mă operez!”

Decizia incredibilă luată de căpitanul Universității Cluj!

Desemnat căpitan la Universitatea Cluj încă de la primul său meci oficial pentru „șepcile roșii”, Gabi Tamaș nu a avut parte de un debut cum și-ar fi dorit, chiar dacă echipa sa a câștigat meciul.

Universitatea Cluj a câștigat primul meci din noul sezon al Ligii a 2-a, scor 1-0 în fața celor de la Aerostar Bacău, grație golului marcat de unul dintre veteranii echipei, Dorin Goga, însă a suferit o pierdere importantă.

În minutul 78 al partidei, Gabi Tamaș a șutat puternic, peste poarta gazdelor, iar apoi a acuzat dureri la piciorul stâng și a fost scos pe targă de pe teren. Acesta nu mai putea călca în picior și a ieșit ținându-l de mână pe unul dintre membrii staff-ului medical de la U Cluj, semn că accidentarea nu este una superficială. Ulterior, fundașul ardelenilor a fost transportat cu ambulanța la spital.

Veste bună pentru fani, după testul RMN efectuat de Tamaș!

Deși primul verdict al medicilor a fost ruptură de ligamente, ceea ce l-ar fi ținut pe Tamaș pe tușă peste 6 luni și i-ar fi putut grăbi retragerea, acest lucru nu s-a confirmat și la testul RMN pe care fundașul în vârstă de 36 de ani l-a efectuat.

Fotbalistul a fost consultat la Cluj Napoca de un medic specialist și după mai multe investigații veștile n-au mai fost atât de proaste. Gabi Tamaș are ruptură de menisc și întindere de ligamente. Asta înseamnă că trebuie operat la menisc, dar că perioada de pauză este mult mai mică.

Deși accidentarea fundașului în vârstă de 36 de ani e una serioasă, Gabi Tamaș a anunțat că își dorește să joace pentru Universitatea Cluj cu Poli Timișoara, luni, 7 septembrie, iar marți să urce pe masa de operație pentru a-și scoate meniscul definitiv. Mai mult, Gabi Tamaș a dezvăluit că va reveni pe terenul de joc în maxim trei săptămâni.

„Am văzut și eu titlurile și m-a bufnit râsul. Am ruptură de menisc și pot reveni în 2-3 săptămâni pe teren. Am programat operația marți. Am început antrenamentele la sală și luni o să încerc să joc. Eu așa vreau să fac. S-a rupt meniscul de tot și îl voi scoate. Dacă încerc să îl lipesc… atunci lipsesc 3-4 luni. Dacă îl scot, atunci lipsesc maxim 3 săptămâni. M-am sfătuit cu medicii și fizioterapeuții și eu vreau să joc luni, iar marți să mă operez.

Nu mi s-a înfipt piciorul în pământ. Pur și simplu mi-a trosnit genunchiul înăuntru. Nu am simțit niciodată asta. În aer s-a întâmplat. De câteva săptămâni simțeam durere și am crezut că am tendinită. Fac tratament și sală. Facă câte două antrenamente la sală ca să protejez meniscul și să pot juca.

Nu am nicio saturație și văd că încă mai pot. Nu mă dau înapoi de la niciun război. Când am semnat cu U Cluj eram întrebat de ce am ales varianta asta. Mi s-a propus prelungirea la Astra și nu am vrut. Pur și simplu nu am mai vrut. Am avut o relație foarte bună cu staff-ul, jucătorii și patronul, dar nu am mai vrut. La U Cluj este un proiect foarte interesant. Sincer a avut și Daniel Stanciu partea lui pentru că suntem prieteni de mult timp. I-am promis că o să merg la echipa lui când o să termin cu Astra. Mi-a plăcut proiectul și eu vreau să intru într-un război și să-l duc la final și să promovăm.

S-au făcut câteva transferuri importante, vor mai veni 2-3 jucători și eu zic că o să fim o candidată foarte serioasă la titlul de Liga 2, la promovare. La titlu în Liga 1… la anul!”, a spus Gabi Tamaș la Digi Sport Special.

Următoarea partidă a „Sepciilor Roșii” va avea loc luni, 7 septembrie 2020, acasă, pe Cluj Arena, de la ora 18:30, în compania celor de la Politehnica Timișoara, preluată în acest sezon de Dan Alexa. În prima etapă a noului sezon de Liga a 2-a, bănățenii au remizat pe teren propriu, 0-0 cu CS Mioveni, formație care a luptat sezonul trecut pentru promovarea în Liga 1, pierzând însă barajul în dublă manșă cu Chindia Târgoviște.

Foto: Facebook/FCUCluj

CITEȘTE ȘI:

Summary
Gabi Tamaș surprinde din nou: "Vreau să joc luni, iar marți să mă operez!"
Article Name
Gabi Tamaș surprinde din nou: "Vreau să joc luni, iar marți să mă operez!"
Description
Decizia incredibilă luată de căpitanul Universității Cluj!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo