octombrie 26, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

gigi multescu dinamo

Funcția ocupată de Mulțescu la Dinamo și ce face la club: „Nu prea am activitate…”

Gigi Mulțescu a rămas în „Ștefan Cel Mare” și are o nouă funcție!

Ajuns în Ștefan Cel Mare în cea mai grea perioadă din istoria clubului, Gigi Mulțescu, numit și „Smurdul”, a reușit să o mențină pe Dinamo în Liga 1, terminând pe locul 13, cu 25 de puncte, doua peste Chindia care a jucat la baraj.

A fost pe banca câinilor în 3 partide, reușind doua egaluri și o victorie, iar în acest sezon a fost înlocuit de Cosmin Contra.

Într-un interviu Live acordat pentru ProSport acesta a discutat despre noua funcție pe care o ocupa în interiorul clubului dar și despre șansele de play-off ale echipei.

„Sunt bine… într-un fel. Sunt bine cu sănătatea, dar nu prea am activitate. Încep activitatea pentru Dinamo. E vorba de un departament care selecționează talente și supervizează și pregătirea lor.

Până vine noul șef al academiei, facem de toate. Acum sunt căutător și șlefuitor de talente pentru Dinamo, pentru că s-au pierdut foarte mulți jucători și plus că e normal să aduci alții buni din alte zone. Am auzit mai puțin zilele astea ceea ce se discută la birouri, pentru că eu am fost pe teren.

A fost greu, dar nu a fost greu… așa a trebuit să fie. Nu vreau să comentez. A contat și că sunt la Dinamo și am demonstrat asta când am acceptat să vin în momentul cel mai greu al clubului. Am judecat cu sufletul când a venit vorba de Dinamo, iar după aceea din punct de vedere financiar.

După primul meci cu Chindia eu am spus că trebuie să avem răbdare, că trebuie să facă transferuri și să aibă două săptămâni de pregătire, iar apoi să faceți o evaluare. Lucrurile se vor așeza și vor arăta și mai bine. Ați văzut, prima repriză a fost mai slăbuță. E vorba de relațiile de joc, care nu sunt încă puse la punct. S-a discutat de play-off și chiar Cosmin a spus că obiectivul este intrarea în play-off. Mai sunt atâtea meciuri și eu cred că acest lucru se va rezolva. Dacă după 3 etape lucrurile au început să arate mai bine… Eu cred că acest obiectiv este realizabil”, a declarat Mulțescu.

„SMURD-ul” a fost dorit de Universitatea Cluj!

Gigi Mulțescu a fost în discuții cu Universitatea Cluj, echipă din Liga a 2-a , însă s-a declarat dezamăgit de propunerile ardelenilor. După plecarea lui Adrian Falub de la U Cluj, conducerea clubului l-a dorit pe Gigi Mulțescu, nu au ajuns la un acord și l-au instalat în funcția de antrenor principal pe Costel Enache, fostul antrenor al celor de la Petrolul Ploiești.

„Nu ne-am înțeles din punct de vedere material. Pentru mine, nu se termină totul la bani, dar maniera cum a fost gestionată acea discuție, îmi lasă un gust amar. Îi felicit pentru victoria de ieri și le urez succes”, a mai spus Gigi Mulțescu.

Poza: Facebook/FCDinamoOfficial

CITEȘTE ȘI:

Summary
Funcția ocupată de Mulțescu la Dinamo și ce face la club: "Nu prea am activitate..."
Article Name
Funcția ocupată de Mulțescu la Dinamo și ce face la club: "Nu prea am activitate..."
Description
Gigi Mulțescu a rămas în Ștefan Cel Mare și are o nouă funcție !
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo