septembrie 29, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

koljic echipa nationala

Fotbalistul din Liga 1 chemat la națională alături de staruri din Europa!

Finalul excelent de sezon l-a readus în atenția selecționerului!

Atacantul Universităţii Craiova, Elvir Koljic, a fost convocat la echipa națională a Bosniei, pentru „dubla” cu Italia și Polonia din UEFA Nations League.

„Dragonul” nostru a fost convocat în echipa națională a Bosniei și Herțegovinei pentru „dubla” cu Italia și Polonia din UEFA Nations League”, se arată într-un comunicat pe pagina de Facebook a celor de la Universitatea Craiova.

Selecţionerul Duşan Bajevic a trimis scrisori de convocare preliminare pentru 27 de jucători care evoluează în afara graniţelor Bosniei, iar printre aceştia se află şi vârful vicecampioanei României, Elvir Koljic. La trei atacanţi a apelat Duşan Bajevic, în afara lui Koljic, fiind convocaţi Edin Dzeko, starul Romei, şi Armin Hodzic, de la Fehervar. Nu lipsesc din lot nici alte vedete precum Pjanic, noul jucător al Barcelonei, Edin Višća, campion al Turciei, cu Istanbul Başakşehir, Sead Kolasinac de la Arsenal sau Rade Krunić de la AC Milan.

Ultima prezenţă a vârfului la echipa națională a ţării sale nu a fost deloc plăcută, Koljic accidentându-se grav, în partida Bosnia – Armenia, scor 2-1, din martie 2019. Atunci, atacantul născut în Spania, la Valladolid, a intrat pe teren în minutul 86 şi după numai 3 minute s-a accidentat grav, la o săritură la cap, lipsind o jumătate de an de pe teren. Koljic are 3 selecţii in total pentru naţionala Bosniei.

Recent, golgheterul vicecampioanei României şi-a prelungit contractul cu Universitatea Craiova, noua înţelegere legându-l de olteni până în 2025. Cotat la 1,8 milioane de euro, vârful bosniac are 20 de goluri şi 7 pase decisive în cele 39 de meciuri jucate pentru Universitatea Craiova. El a fost adus acum doi ani în Bănie, pentru suma de 500.000 de euro, plus bonusuri, de la formaţia bosniacă Krupa na Vrbasu. A mai jucat în carieră la Lech Poznan, dar și la Borac Banka Luka şi la Triglav.

Foto: Facebook/UCVOficial

CITEȘTE ȘI:

Summary
Fotbalistul din Liga 1 chemat la națională alături de staruri din Europa!
Article Name
Fotbalistul din Liga 1 chemat la națională alături de staruri din Europa!
Description
Finalul excelent de sezon l-a readus în atenția selecționerului!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo