septembrie 29, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

florin tanase

Florin Tănase este de neoprit!

Căpitanul celor de la FCSB, mesaj pentru selecționerul Mirel Rădoi după meciul cu Viitorul!

Florin Tănase a făcut probabil cel mai bun meci din ultima perioadă și l-a impresionat cu siguranță pe selecționerul Mirel Rădoi, care nu l-a convocat însă pentru dubla României din Liga Națiunilor.

Mijlocașul venit chiar de la Viitorul a marcat încă din minutul 2, după un assist oferit de Dennis Man.

Florin Tănase a punctat după numai 115 secunde, după o acțiune superbă a roș-albaștrilor. Gazdele au dominat clar prima repriză, având și alte ocazii mari în fața Viitorului, care a luat doar un punct din duelul cu nou-promovata UTA (1-1), în prima etapă.

În ceea ce-l privește pe Florin Tănase, fotbalistul lui Toni Petrea este într-o formă excelentă. Acesta a ajuns deja la trei goluri în acest început de sezon, el marcând atât în victoria cu Astra (2-0), din prima etapă a Ligii 1, cât și în duelul cu armenii de la Shirak (3-0), din Europa League.

La finalul partidei dintre FCSB și Viitorul, Florin Tănase a ținut morțiș să se afirme:

„Mă așteptam să prind un transfer în străinătate mai repede, dar am ales Steaua, am timp să plec. Am avut mereu momente bune, dar în acest început de sezon am reușit să marchez și poate din acest motiv am ieșit în evidență. Mai mereu am jucat pentru echipă, dar am fost schimbat de pe un post pe altul”, a afirmat Tănase, la finalul meciului.

Spre deosebire de Sergiu Buș și Florinel Coman, Florin Tănase n-a fost însă convocat pentru meciurile cu Irlanda de Nord și Austria, din Liga Națiunilor.

„Oricine e dezamăgit când nu e chemat la națională, dar acestea au fost alegerile selecționerului, poate pe viitor o să fiu pe listă”, a spus căpitanul celor de la FCSB, după victoria de duminică seară.

Joi, 27 august, selecționerul Mirel Rădoi a anunțat un lot format din 23 jucători cu care va pregăti primele sale jocuri la conducerea primei reprezentative. De la FCSB, selecționerul i-a convocat numai pe Sergiu Buș și Florinel Coman, iar pe lista de rezerve se află și Valentin Crețu.

Lotul complet convocat de Mirel Rădoi:

  • Portari: Ciprian Tătărușanu (Lyon, 67/0), Florin Niță (Sparta Praga, 2/0), David Lazar (Astra, 0/0)
  • Fundași: Ionuț Nedelcearu (FC Ufa, 9/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo, 57/0), Alin Toșca (Gaziantep FK, 18/0), Dragoș Grigore (Ludogorets, 37/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 0/0), Sergiu Hanca (KS Cracovia, 4/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 13/0), Florin Ștefan (Sepsi OSK, 1/0)
  • Mijlocași: Alexandru Crețu (NK Maribor, 0/0), Dan Nistor (Universitatea Craiova, 3/0), Alexandru Maxim (Gaziantep FK, 37/3), Nicolae Stanciu (Slavia Praga, 37/10), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 6/0), Ianis Hagi (Rangers, 10/0), Ciprian Deac (CFR Cluj, 23/4)
  • Atacanți: Gabriel Iancu (FC Viitorul, 0/0), Florinel Coman (FCSB, 3/0), Denis Alibec (Astra, 10/1), George Pușcaș (Reading, 14/6), Sergiu Buș (FCSB, 0/0)
  • Alți 6 fotbaliști se află pe lista de rezervă, staff-ul echipei naționale urmând a apela la aceștia în cazul apariției vreunei indisponibilități: Cristian Bălgrădean (CFR Cluj, 0/0), Valentin Crețu (FCSB, 0/0), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 7/0), Deian Sorescu (Dinamo, 0/0), Marius Constantin (Universitatea Craiova, 4/0), Mihai Bordeianu (CFR Cluj, 2/0).

Foto: Facebook/FCSBOfficial

CITEȘTE ȘI:

Summary
Florin Tănase este de neoprit!
Article Name
Florin Tănase este de neoprit!
Description
Căpitanul celor de la FCSB, mesaj pentru selecționerul Mirel Rădoi după meciul cu Viitorul!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo