septembrie 29, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

florin-tanase-cupa-romaniei

Florin Tănase s-a răzgândit: “A fost cel mai bun sezon al meu la FCSB!”

FCSB a reușit să câștige Cupa României în fața celor de la Sepsi, scor 1-0, după o pauză de 5 ani!

După meci, căpitanul „ros-albaștrilor”, Florin Tănase, s-a arătat încrezător că echipa sa vă putea emite pretenții la event în sezonul viitor, mai ales că au un nou staff pe bancă, în frunte cu Anton Petrea și Thomas Neubert, doi dintre oamenii care au făcut minuni la echipă în „era” Reghecampf.

“A fost un meci contra unei echipe cu experiențe, determinate, dar mă bucur că noi am luat trofeul. Înainte de meci ziceam că e cel mai slab sezon al meu la FCSB, acum zic că e cel mai bun. Ne va da încredere acest trofeu, iar la anul trebuie să facem eventul. Cu noul staff am făcut antrenamente, ne-am pregătit bine.”, a spus Florin Tănase la flash-interviul de după partidă.

Cu toții au rămas surprinși de aceste declarații, având în vedere faptul că la conferința de presă online de dinainte de finală, Florin Tănase a spus cu totul altceva despre acest sezon:

„Consider că este cel mai important meci din acest an, pentru că jucăm pentru un trofeu. Nu s-a mai câştigat un trofeu de mulţi ani aici. Trebuie să câştigăm acest meci pentru a le face o bucurie fanilor şi pentru a şterge cu buretele din rezultatele slabe din acest an. Ar fi primul meu trofeu din carieră la seniori. Consider că putem să ne calificăm în Europa League anul acesta. O victorie ar salva acest sezon dezamăgitor. Mai ales în play-off este cel mai slab sezon de când sunt eu aici şi ar fi foarte importantă Cupa pentru că ne-ar da încredere pentru sezonul viitor!”, spunea căpitanul FCSB-ului înainte de meciul cu Sepsi.

După ce a reușit să câștige primul trofeu din carieră la nivel de seniori, Florin Tănase a ținut să îi mulțumească pentru această performantă și lui Bogdan Argeș Vintilă, care a contribuit în mare măsură la parcursul bun din Cupa României a FCSB-ului în acest sezon.

“Țin să îi mulțumesc și domnului Vintilă, cu siguranță merită o medalie și o va primi, el ne-a dus în această finală. O să avem câteva zile libere doar la finalul sezonului, însă așa e viața. Trebuie să ne deconectăm repede, să ne încărcăm bateriile și apoi să facem o muncă foarte bună ca să luăm campionatul”, a mai spus Florin Tănase la finalul meciului.

FCSB și-a asigurat după câștigarea Cupei României prezența în tururile preliminare din Europa League de sezonul viitor, și a ajutat-o și pe FC Botoșani, care de asemenea va juca sigur în preliminariile Europa League!

Foto: Facebook/CupaRomaniei

CITEȘTE ȘI:
Sibiul are fotbal: „Vor mai fi și alți jucători convocați”
Așa ar trebui să se protejeze echipele: ”Noi eliminăm orice situație potențial periculoasă”
Adrian Mutu strigă adunarea, România U21 se reunește!
Scenariu posibil: CFR Cluj campioană, Dinamo salvată de la retrogradare!
Propunerea care poate schimba total Liga 1: “Nimeni să nu retrogradeze și să promoveze 4 echipe”
Dan Alexa, supărat după înfrângerea cu FC Argeș: “Nu vreau să acuz, dar…”
Mircea Lucescu a primit rezultatul testului Covid-19: “Mi l-au dat aseară. Bine, mă așteptam…”

Summary
Florin Tănase s-a răzgândit: “A fost cel mai bun sezon al meu la FCSB!”
Article Name
Florin Tănase s-a răzgândit: “A fost cel mai bun sezon al meu la FCSB!”
Description
FCSB a reușit să câștige Cupa României în fața celor de la Sepsi, scor 1-0, după o pauză de 5 ani!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo