Cum a ratat Florin Prunea șansa de a fi numit președinte la CFR Cluj?

Fostul mare portar a confirmat discuțiile cu Dan Petrescu!

După demiterea lui Marian Copilu din funcția de președinte al celor de la CFR Cluj, campioana ultimelor 4 ediții de campionat a fost în căutarea unui nou om care să preia conducerea administrativă a clubului, iar în acest sens a avut un cuvânt de spus și Dan Petrescu.

Fost coleg cu „Bursucul” în Generația de Aur a României, Florin Prunea a recunoscut că a purtat câteva discuții cu formația din Gruia, însă în cele din urmă acestea nu s-au concretizat din diferite motive.

Prezent în emisiunea Digi Sport Matinal, fostul mare portar al României a vorbit pe larg despre acest aspect și despre relația pe care o are cu actualul tehnician al clujenilor.

„Este adevărat, așa este, și nu este prima dată. Pentru că el mă consideră o persoană onestă și sunt mereu în spatele antrenorilor și jucătorilor. Am discutat cu el, m-am înțeles, nu au fost niciun fel de probleme, și după aia ce s-a întâmplat acolo… Au fost persoane care au fost de acord și altele care au spus că nu e bine, pentru că ne certăm cu Bucureștiul.

Eu n-am vorbit personal cu domnul Varga, am vorbit cu sponsori din cadrul clubului, pe care îi cunosc de mult. Nu era ușor pentru mine să merg acolo, în primul rând pentru că am jucat la „U” Cluj și am fost unul dintre jucătorii iubiți de fanii lor și cred că sunt în continuare. Bine, au mai fost mișcări dintr-o parte în alta, dar în primul rând la asta m-am gândit. Poate în viitor o să mă mut în Cluj, e o zonă care mie îmi e dragă, îmi fac concediile acolo.

Discuții au fost, că nu s-au concretizat, asta este! Dânșii au discutat acolo, e bine că și-au găsit un președinte. Balaj a confirmat și este un om serios, care trebuie să fie în spatele echipei, pentru că din punct de vedere financiar au sponsori foarte puternici. Nu este un club greu de condus, la un buget de cheltuială de 19 milioane, e mult mai ușor pentru un președinte, decât să ai pe mână unul de 2 milioane”, a explicat Florin Prunea.

Alături de Florin Prunea, printre favoriții ardelenilor pentru ocuparea funcției de președinte s-au mai aflat Dani Coman (actualul președinte al celor de la Hermannstadt) și Adrian Ilie, primul dintre ei refuzând însă în mod oficial oferta.

În cele din urmă, alesul conducerii clujene a fost Cristi Balaj, fostul mare arbitru și actualul președinte al Agenției Naționale Anti-Doping confirmând pe pagina sa de Facebook înțelegerea cu CFR Cluj.

image

CITEȘTE ȘI:

REȚELE SOCIALE

3,508FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
348AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI