decembrie 2, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

FCSB are emoții uriașe înainte de duelul din Europa League!

Ce se întâmplă cu meciul din Serbia după ce roș-albaștrii au rămas cu 14 jucători eligibili?

Protocolul UEFA cere cel puțin 13 jucători, inclusiv un portar, să fie disponibili într-o echipă pentru ca partida să se dispute, însă FCSB are emoții uriașe înainte de startul meciului din turul 2 preliminar al Europa League, programat astăzi de la ora 22:00, în compania formației sârbe Backa Topola.

Potrivit informațiilor, la testul efectuat în cursul zilei de miercuri, în Serbia, încă cinci jucători ai FCSB-ului au fost testați pozitiv, dintre care unul este chiar portarul titular, Andrei Vlad.

Cei 5 jucători depistați pozitiv în Serbia sunt Sergiu Buș, Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Ionuț Vînă și Andrei Pandele.

Roș-albaștrii ajung astfel la nouă cazuri de COVID-19 în rândul fotbaliștilor, după ce înainte de plecarea în Serbia au fost testați pozitiv Miron, Olaru, Tănase și Cristea.

De asemenea, aproape tot staff-ul FCSB-ului este infectat cu noul coronavirus și totalul cazurilor din cadrul clubului se ridică la 18!

În aceste condiții, roș-albaștrii mai au pe lista UEFA doar 14 jucători care pot evolua in această seară. Protocolul UEFA cere cel puțin 13 jucători, inclusiv un portar, să fie disponibili într-o echipă pentru ca partida să se dispute. 

Este așteptată și o reacție a autorităților sârbe în ceea ce privește soarta partidei din această seară.

Jucătorii pe care se poate baza FCSB astăzi!

Răzvan Ducan (19 ani, singurul portar eligibil din lot) – Valentin Crețu (31 ani), Gabriel Simion (22 ani), Ionuț Panțîru (24 ani), Marius Briceag (28 ani) – Ovidiu Horșia (19 ani), Ovidiu Perianu (18 ani), Olimpiu Moruțan (21 ani) – Dennis Man (22 ani), Alexandru Buziuc (26 ani), Florinel Coman (22 ani), Robert Ion (20 ani), Alexandru Pantea (17 ani), Adrian Petre (22 ani).

La această oră, echipa finanțată de Gigi Becali nu e în pericol să piardă meciul la „masa verde” întrucât până diseară nu mai poate fi solicitat și efectuat niciun test.

Deși FCSB nu mai poate pierde niciun jucător ca urmare a testării pozitive, există un risc ridicat ca meciul să nu se mai dispute. Asta se poate întâmpla dacă în orele rămase până la meci doi dintre cei 14 fotbaliști rămași negativi vor acuza simptome care-i vor împiedica să stea pe bancă. 

Un alt detaliu important este acela că FCSB are acum un singur portar valid: Răzvan Ducan (19 ani), recent revenit la roș-albaștri după ce sezonul trecut a fost împrumutat în Liga a 2-a, la FC Argeș. În cazul în care Ducan ar deveni indisponibil, echipa va fi nevoită să declare forfait! Dacă Ducan începe meciul şi pe parcurs se accidentează sau este eliminat, doar atunci poate fi înlocuit de un jucător de câmp!

Foto: Facebook/FCSBOfficial

CITEȘTE ȘI:

Summary
FCSB are emoții uriașe înainte de duelul din Europa League!
Article Name
FCSB are emoții uriașe înainte de duelul din Europa League!
Description
Ce se întâmplă cu meciul din Serbia după ce roș-albaștrii au rămas cu 14 jucători eligibili?
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo