octombrie 26, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

eduard pap botosani shkendija

Explicațiile lui Eduard Pap, după golul încasat în minutul 2 de la Shkendija!

Golul superb al macedonenilor a făcut diferența în turul 2 din Europa League!

FC Botoșani a pierdut în fața macedonenilor de la Shkendija, scor 0-1, în turul 2 preliminar al UEFA Europa League.

Unicul gol al partidei a fost marcat de către Ibraimi, în minutul 2, cu un lob superb care l-a păcălit pe portarul Eduard Pap.

Ibraimi a primit o pasă verticală pe partea dreaptă, Chindriș era în zonă dar nu foarte aproape de adversarul său, iar atacantul lui Shkendija a înscris cu un lob superb, din unghi, după ce Eduard Pap a ieșit din poartă.

„Din păcate, am primit un gol foarte rapid și nu am mai putut să revenim în joc. Am avut foarte multe ocazii. Cred că am dominat tot meciul, dar ce putem să mai zicem acum? E supărare mare, dar nu avem ce să mai facem. Mergem mai departe. Nu cred că am fost cu gândul la meciul cu Tottenham. Meciul cu Tottenham nu avea cum să aibă loc dacă nu câștigam partida de astăzi”, a spus Eduard Pap la flash-interviu.

În minutul 67 al întâlnirii de la Botoșani, oaspeții au rămas în inferioritate numerică, după ce Alimi a văzut cel de-al doilea cartonaș galben. Nici cu un om în plus pe teren FC Botoșani nu a reușit să înscrie în poarta macedonenilor, în ciuda ratărilor care i-au exasperat pe telespectatori.

Astfel, trupa lui Marius Croitoru a ratat calificarea în turul 3 preliminar al Europa League, unde ar fi putut întâlni echipa antrenată de către Jose Mourinho, Tottenham, care a trecut cu câteva emoții de bulgarii de la Lokomotiv Plovdiv, după o victorie la limită, scor 2-1.

Întrebat despre golul superb încasat de la Shkendija în minutul 2, Eduard Pap s-a arătat destul de relaxat, însă a anunțat că va analiza faza respectivă și atunci își va da seama dacă a greșit sau nu în debutul partidei de la Botoșani.

„Nu știu ce puteam să fac sau dacă e greșeala mea. O să revăd golul și o să analizăm. Asta e viața de portar. Dacă nu ai o poziționare bună… e posibil să fi greșit. E clar că nu aveam voie să pierdem. Eu cred că nu asta e imaginea fotbalului românesc. Dar la fotbal nu câștigă întotdeauna cine e mai bun. Trebuie să ne concentrăm acum pe campionat, avem un meci foarte greu cu Clinceni. Trebuie să câștigăm fiecare meci și să ne calificăm în play-off”, a mai spus Eduard Pap.

Eduard Pap a încasat în urmă cu câteva zile și un gol de la aproximativ 60 de metri!

Golul din lob încasat de portarul botoșănenilor vine la doar câteva zile după reușita fantastică reușită de Borja Valle, decarul lui Dinamo care l-a învins pe Pap de la aproximativ 60 de metri, în meciul încheiat la egalitate în etapa a 3-a din campionat. Golakeeper-ul moldovenilor a încercat și după acea partidă să își justifice greșeala, însă la doar câteva zile distanță, se pare că acesta a gafat din nou, de data aceasta în Europa League.

„Din păcate am luat acel gol. A fost o execuție extraordinară. Nu știu dacă în România sunt mulți care pot face asta. Execuția lui m-a prins sus. Dar la fiecare fază sunt ieșit pentru că așa e stilul nostru. El a ridicat capul, m-a văzut și a lovit foarte bine. Probabil au văzut și alții că ies, dar nu au avut o astfel de execuție. Așa e jocul nostru, nu avem ce să facem. Trebuie să învățăm din jocul ăsta”, a declarat Eduard Pap.

Foto: ProSport

CITEȘTE ȘI:

Summary
Explicațiile lui Eduard Pap, după golul încasat în minutul 2 de la Shkendija!
Article Name
Explicațiile lui Eduard Pap, după golul încasat în minutul 2 de la Shkendija!
Description
Golul superb al macedonenilor a făcut diferența în turul 2 din Europa League!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo