septembrie 29, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

erik-lincar

Erik Lincar, acuzații după ratarea promovării la ultima fază: „Simți când o echipă este împinsă de la spate!”

Turris Turnu Măgurele a ratat promovarea după un gol venit în minutul 7 al prelungirilor!

Turris Turnu Măgurele, formație antrenată de Erik Lincar, a fost la un minut de promovare matematică în Liga 1 și la înregistrarea marii surprize a acestui sezon de Liga 2 încheiat într-un alt mod față de cum fusese stabilit inițial, din cauza pandemiei COVID-19. Golul marcat de Adrian Voicu în minutul 61 a fost anulat în ultima secundă a jocului, în minutul 90+7, la execuția lui Amir Jorza după o lovitură liberă din fața careului. S-a terminat egal, scor 1-1, rezultat care a trimis trupa teleromăneană de pe locul 2 pe locul 4, nici măcar la barajul pentru promovare.

La finalul partidei, antrenorul Erik Lincar era dărâmat de durere după acest final incredibil, cu gol primit în minutul 90+7, care i-a adus ratarea promovării echipei sale.

”Nu cred că s-a mai întâmplat. Poate doar când eram jucător, când am câștigat în ultima etapă campionatul împotriva Rapidului, care pierdea la Craiova. Dar, sincer, e foarte greu să vorbesc în momentele astea, pentru că, zic eu, tot ce s-a întâmplat pe final a fost nedrept. Din ce am văzut, eram promovați la Liga 1 direct. Noi am crezut tot timpul și asta am încercat să implementez echipei mele, jucătorilor mei. Sunt foarte dezamăgiți. Ne va fi foarte greu după această uzură mentală. Cred că va fi foarte greu următorul sezon, care va începe la Liga a 2-a. Ce pot să zic, îi felicit, îi iubesc până la urmă. Am crezut până la final că putem face istorie, dar cei care analizează, pot să analizeze ce s-a întâmplat a doua repriză. Nu știu, mi s-a părut, așa, un vânt din spate pentru acest meci egal și nu am înțeles de ce. Dar, cum ziceam și altă dată. Acesta este fotbalul: imprevizibil, dureros de multe ori. Dar trebuie să fim puternici, să o luăm de la capăt, să muncim și să credem în șansa noastră data viitoare”, a spus Erik Lincar la finalul meciului cu Rapid.

Antrenorul echipei din Turnu Măgurele a comentat la final maniera arbitrajului și a simțit că duelul echipei sale cu Rapid trebuie să se termine la egalitate.

”Tot timpul, din punctul meu de vedere, în România sunt mulți arbitri buni și Feșnic, la tot ceea ce s-a întâmplat, atenție, nu zic că a dat ceva, penalty… Au fost niște hențuri, niște situații din acestea pe care nu a vrut să le vadă, nu le-a văzut. La aut-uri, tușierul a dat tot timpul invers. Ok, nu am o problemă. Dar eu consider în continuare că Feșnic este un arbitru foarte bun. L-am apreciat și l-am văzut la Liga 1 de multe ori. Sunt atâția… Dar, na, ce putem spune? Sunt zile și zile pentru fiecare și asta e! Noi când am jucat fotbal și mai ales pe vremuri, era, așa, un vânt. Și știm vântul ăsta, când vine și începe tot să te împingă. Ba un fault, ba o ceva, ba un henț nu-l vede. Simți. Tot timpul, o echipă este împinsă de la spate, dar ce post să zic… Le mulțumesc jucătorilor pentru tot acest sezon. Am fost la un minut de Liga 1, ceea ce cred că mâine, când o să mă trezesc, o să înnebunesc. Sunt foarte dezamăgit. Felicit echipele care au promovat, înseamnă că au meritat”, a mai declarat Lincar.

Erik Lincar nu știe ceea ce va urma la Turris, chiar dacă mai are contract pentru un an, va avea o întâlnire în zilele următoare cu șefii clubului și apoi va vedea ce se va întâmpla.

”Durerea e imensă. Aveau promise prime pentru promovarea în Liga 1, dar chiar cuvintele sunt de prisos în aceste momente. N-ai ce să reproșezi nimănui nimic pentru acel gol. Din păcate, nu suntem primii. Au fost multe situații de acest gen, în trecut, în multe campionate. E dureros, dar, ce pot să zic. Am arătat ca o echipă mare astăzi. Merită să credem în continuare în potențialul nostru și să vedem ce se va întâmpla în continuare. Nu știu ce urmează. E foarte dificil. Sunt multe întrebări și în clipa asta puține răspunsuri. Ce este concret e că mai am contract până în vara anului viitor și o să port o discuție cu cei din conducere, săptămâna aceasta și vom vedea care va fi abordarea și ceea ce ne vom dori pentru următoarea perioadă”, a spus Erik Lincar.

În final, Erik Lincar a spus din nou că nu vrea să beneficieze de ceea ce nu merită, adică un posibil baraj pentru o promovare în Liga 1, în cazul în care Federația va încerca să aducă mai multe echipe din liga secundă după implementarea noului sistem cu 16 echipe.

”Stați să văd cum dorm la noapte, cum a fost și la alții. Și mai inventez și eu vreun sistem, vreo situație, ca să fiu și eu băgat în această morișcă. Nu e cazul meu. Am pierdut și eu bani astăzi. Am muncit pentru acești bani un an întreg, dar niciodată nu voi pleca capul sau nu mă voi umili pentru a cere ceva ce nu este al meu”, a încheiat Erik Lincar discursul de la flash-interviul de după ratarea promovării.

Foto: ProSport

CITEȘTE ȘI:

Summary
Erik Lincar, acuzații după ratarea promovării la ultima fază: "Simți când o echipă este împinsă de la spate!"
Article Name
Erik Lincar, acuzații după ratarea promovării la ultima fază: "Simți când o echipă este împinsă de la spate!"
Description
Turris Turnu Măgurele a ratat promovarea după un gol venit în minutul 7 al prelungirilor!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo