Emil Boc laudă decizia CFR-ului de a nu juca pe Cluj Arena și are un mesaj pentru toți clujenii!

Primarul Clujului îndeamnă la calm înaintea derby-ului!

Din cauza lucrărilor de schimbare a gazonului ce au loc pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, campioana CFR Cluj se vede nevoită să joace pe alt teren partida din runda cu numărul 12 împotriva celor de la Petrolul Ploiești.

Conducerea clubului a făcut o cerere oficială către Consiliul Județean Cluj de a juca pe Cluj Arena, stadionul care, teoretic, îi găzduiește pe marii rivali de la Universitatea Cluj, însă suporterii „șepciilor roșii” s-au arătat extrem de nemulțumiți de această decizie.

Astfel, cei din conducerea echipei CFR Cluj au decis ca partida cu Petrolul să se dispute fie la Mediaș, fie la Sfântul Gheorghe, o decizie oficială urmând a fi anunțată în curând.

După toate aceste conflicte între fanii celor două mari rivale din Cluj, primarul Emil Boc a ținut să laude decizia luată de conducerea campioanei, întrucât în acest mod nu se vor crea incidente între suporteri, iar în plus a avut un mesaj pentru toți clujenii, în legătură cu derby-ul dintre CFR și U, care va avea loc în ultima rundă din turul sezonului regulat.

„Sunt la curent cu cererea înaintată de clubul CFR Cluj pentru disputarea meciului cu Petrolul pe Cluj Arena. Am salutat decizia conducerii clubului de a-și retrage cererea și de a continua dialogul, o decizie înțeleaptă. Părerea mea e că nu trebuie forțate lucrurile atunci când există posibilitatea ca acestea să degenereze.

Sunt convins că meciul U-CFR va fi un model de fair-play. În cele din urmă toți suntem clujeni. Să arătăm că suntem capabili să gestionăm un asemenea eveniment. Sportul și violența nu trebuie să meargă mână-n mână. Poți să-ți susții favoriții și într-un mod civilizat, demn de un oraș european. Cei care au tangență cu violența să își dezvolte capacitățile în alte părți. Sportul și violența nu merg mână în mână”, a transmis primarul Emil Boc.

CITEȘTE ȘI:

REȚELE SOCIALE

3,570FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
429AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI