Edi

Olteanu Eduard

Reporter & Designer

Numele meu este Olteanu Eduard insa toti ma stiu drept Edi. M-am nascut pe 15 noiembrie 2002 in Bucuresti iar incepand cu anul 2013, pe cand aveam 10 ani am mers la primul meu meci de fotbal, „Steaua-Brasov”, un meci ce avea sa se dispute
pe National Arena pe 28 Mai 2013. Atmosfera incendiara de pe stadion si coregrafia de pe tot stadionul m-a facut sa imi doresc sa mai merg si la alte meciuri.

In 2014 am facut primul meu filmulet pe care l-am urcat pe Youtube. Nu prea stiam cum e cu internetul si cu editatul asa ca mi-am pus ca target sa invat Adobe Photoshop.
In anul 2015 deja reuseam sa fac primele mele edituri de la 0, astfel ca am vrut sa invat sa editez si partea de video si am dobandit cunostinte si in Adobe Premiere Pro si Adobe After Effects.
Din anul 2016 incepusem sa fac clipuri video filmate cu telefonul urmand ca in 2017 sa imi cumpar prima camera video, un Canon G7X Mark 2. 

Cum aveam o camera noua si pasiunea mea pentru fotbal era inca la inceput am zis sa merg la meciuri
sa filmez atmosfera si momentele importante din meci.Mergeam la meciuri prin Bucuresti ca mai apoi sa descopar cealalta pasiune a mea, 
calatoritul, astfel am reusit sa imbin calatoritul si fotbalul. Imi programam vacantele astfel incat sa
vad cel putin un meci in orasul sau tara in care mergeam. Astfel pana in prezent am vazut toate marile stadioane din Romania si am vizitat cel putin un stadion din Spania,Franta,Italia,Olanda,Austria,Cehia,Ungaria si Israel.

In 2019 am fost la peste 100 de meciuri de fotbal si am vizitat 10 tari, de asemenea am fost prezent si la Euro U21 din Italia si San Marino la toate meciurile, acolo unde Romania avea sa ajunga pana in Semifinala.

Tot in 2019 m-am alaturat proiectului Ora Exacta In Fotbal urmand ca in 2020 sa devin
jurnalist acreditat. Astfel, prin munca in cativa ani am reusit sa imi indeplinesc cateva obiective personale insa nu ma voi opri aici. Planurile continua iar acesta este doar inceputul.

Powered by Live Score & Live Score App