Echipa lui Adrian Mititelu a pierdut un nou proces!

Formația din Liga a 2-a își schimbă denumirea!

Echipa lui Adrian Mititelu, FC U Craiova 1948, care evoluează în Liga a 2-a, a primit o nouă lovitura în lupta pe care o dispută cu CS Universitatea Craiova, clubul patronat de Mihai Rotaru.

Prin intermediul paginii de Facebook, aceștia au postat un comunicat prin care anunță că nu mai au voie să folosească numele de „Universitatea Craiova”, decizia aparținând Curții de Apel București. Cu toate acestea, Adrian Mititelu consideră că este o decizie temporară până la soluționarea altor dosare:

„Astazi, Curtea de Apel Bucuresti a stabilit ca masura provizorie pana la solutionarea fondului in dosarul ce priveste marca UNIVERSITATEA CRAIOVA, proces in care ne judecam cu Clubul Sportiv de Drept Public Universitatea din Craiova ca nu mai avem voie sa folosim denumirea de “UNIVERSITATEA CRAIOVA”

Prin urmare, ne vom conforma sentintei instantei de judecata, chiar daca o consideram nedreapta si absurda.

Aceasta solutie a instantei nu afecteaza calitatea noastra de succesor al fostei FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, fostei UNIVERSITATEA CRAIOVA, fostei STIINTA CRAIOVA, fostei UNSR CRAIOVA!
De asemenea, aceasta solutie nu afecteaza dreptul nostru exclusiv de a folosi simbolul sectiei de fotbal si anume “LEUL” si celelalte insemne adiacente care au fost folosite exclusiv de catre echipa de fotbal.

Pana la terminarea acestui proces pe fond, vom evolua in campionat sub denumirea U CRAIOVA 1948 in principal, si vom folosi in secundar, denumirile de FC Universitatea, Fotbal Club Universitatea 1948, FCU 1948, FCU Craiova 1948 si Leii din Banie Craiova.

Mai facem precizarea faptului ca, sentinta provizorie obtinuta de catre clubul lui Badea are la baza o sentinta a ICCJ prin care clubul lui Badea a castigat dreptul exclusiv de a folosi numele de UNIVERSITATEA CRAIOVA, dar care nu a luat in calcul procesul cu privire la palmares pe care l-am castigat ulterior si care urmeaza sa fie transat irevocabil pe 15 octombrie. Dupa transarea irevocabila a procesului cu palmaresul urmeaza reformarea sentintei in ceea ce priveste numele de UNIVERSITATEA CRAIOVA!”

Anunțul oficial al Curții de Apel București i-a șocat pe fani!

Vestea venită a avut un impact mare pe rețelele de socializare, iar microbiștii din Craiova, care sunt împărțiți acum în două tabere, au avut diferite reacții pe pagina oficială a clubului patronat de Adrian Mititelu.

„Respinge excepţia lipsei de interes a ordonanţei preşedinţiale, ca neîntemeiată. Admite în parte cererea de ordonanţă preşedinţială. Obligă pârâta la încetarea oricărei activităţi de folosire, comercializare, distribuire, promovare şi orice alt act de utilizare în activitatea comercială, inclusiv în mediul online, inclusiv prin intermediul website www.fcuniversitatea.ro sau orice alt website, a produselor şi serviciilor care poartă denumirea Universitatea Craiova, până la pronunţarea unei hotărâri definitive de fond, în ds. 31006/3/2018 conexat la ds. nr. 43926/3/2018.

Obligă pârâta la retragerea de pe piaţă produse şi servicii, inclusiv echipament de joc, produse aflate în magazine de vânzare sau de pe website, care poartă semnul Universitatea Craiova, până la pronunţarea unei hotărâri definitive de fond, în ds. 31006/3/2018 conexat la ds. nr. 43926/3/2018. Respinge în rest cererea”, se arăta în decizia Tribunalului Bucureşti.

FC U Craiova 1948 este lider în Liga a 2-a, cu 10 puncte în 4 meciuri, la egalitate cu Rapid. Pentru ei urmează meciul de acasă cu CSM Slatina, marți, 29 septembrie. Aceasta nu poate să își desfășoare meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Ion Oblemenco” din cauza unei hotărâri luate de Consiliul Local al Primăriei din Craiova, cel care are majoritatea formată din membrii PSD. Oficialii alb-albaștrilor din Liga a 2-a speră ca după alegerile locale lucrurile se vor schimba în Craiova, iar lui FCU i se va permite până la urmă să joace pe unul dintre cele mai moderne stadioane din tara.

Poza: telekomsport.ro

CITEȘTE ȘI:

REȚELE SOCIALE

3,508FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
355AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI