septembrie 25, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

razvan marin

E GATA! Răzvan Marin a semnat!

Clubul l-a prezentat oficial pe internaționalul român!

Răzvan Marin, mijlocașul român în vârstă de 24 de ani, a părăsit-o pe Ajax, a efectuat vizita medicală la Cagliari, a semnat cu gruparea din Italia și s-a declarat încântat de această mutare.

După spusele jurnalistului Gianluca Di Marzio, de serviciile internaționalului au mai fost interesate echipele Rennes si Brugge! Până la urmă Răzvan Marin va merge în Seria A, la echipa clasată pe locul 14 in stagiunea precedentă.

Acesta va fi împrumutat de Ajax, urmând ca vara următoare sa fie transferat definitiv pentru suma 7 milioane de euro, plus anumite bonusuri de performanță, iar Ajax sa pastreze un procent dintr-un transfer ulterior!

Pionul principal in realizarea acestui transfer este antrenorul echipei Cagliari, Eusebio Di Francesco, aceasta dorindu-l si in urma cu un an şi jumătate la AS Roma. Cei doi împărtășesc un impresar comun, italianul Pietro Chiodi.

După ce a efectuat vizita medicală în Italia, Răzvan Marin a oferit primele declarații și s-a declarat mulțumit de această mutare. Fotbalistul a semnat contractul cu Cagliari, iar reprezentanții clubului au postat deja prima fotografie cu jucătorul român cu însemnele clubului italian.

„Sunt foarte fericit că sunt aici, abia aştept să debutez şi să fiu la dispoziţia echipei. De ce am ales-o pe Cagliari? Pentru că, în acest moment, este cea mai bună opţiune pentru cariera mea. Îmi doresc să îmi îmbunătăţesc jocul aici”, a spus Răzvan Marin.

Răzvan Marin a jucat doar 10 meciuri pentru Ajax în sezonul trecut al primei ligi din Olanda. 8 milioane de euro este cota de piață a internaționalului român, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Răzvan Marin s-a transferat în Belgia, la Standard Liege, în ianuarie 2017, când o părăsea pe Viitorul în schimbul sumei de 4,8 milioane de euro. 80 de meciuri a jucat Răzvan Marin pentru Standard Liege, în cele două sezoane și jumătate petrecute în Belgia.

După doar doi ani și jumătate, în iulie 2019, Ajax a plătit pentru Răzvan Marin suma de 12,5 milioane de euro și a devenit cel mai scump transfer al unui fotbalist român.

Pentru fostul jucător al Viitorului, un transfer în această vară a fost mai mult decât necesar, întrucât riscă să nu mai fie convocat la echipa națională pentru următoarele acțiuni, decisive pentru calificarea la Euro 2020, programat anul viitor din cauza pandemiei de coronavirus.

„Ne punem o întrebare: îl convocăm pentru ca el să vadă că și noi și colegii lui suntem lângă el? Sau cădem în partea cealaltă și neglijăm prezența unui jucător care s-ar putea să fie convocat? Până la urmă cred că se va rezolva și problema lui Răzvan. Nu îl întreb ce vrea să facă. E clar că se gândește în momentul de față să joace. Nu știu câți jucători români ar pleca de la Ajax, să se ducă oriunde în altă parte, doar cu gândul de a juca”, a declarat selecționerul României, Mirel Rădoi.

Răzvan Marin nu a fost convocat de Mirel Rădoi pentru dubla cu Austria și Irlanda de Nord din Liga Națiunilor, iar selecționerul naționalei României a explicat de ce a decis să nu îl treacă pe listă pe noul jucător al celor de la Cagliari.

„Este o veste bună pentru el și pentru echipa națională. Am vorbit cu el și am ajuns la un acord să se pregătească cu echipa de club. Exista posibilitatea ca să ajungă la o echipă la care nu știe strategia clubului și a antrenorului”, au fost motivele pentru care Răzvan Marin nu a fost convocat la națională.

Foto: Twitter/CagliariCalcio

CITEȘTE ȘI:

Summary
E GATA! Răzvan Marin a semnat!
Article Name
E GATA! Răzvan Marin a semnat!
Description
Clubul l-a prezentat oficial pe internaționalul român!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo