septembrie 29, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

daniel pancu

E GATA! Daniel Pancu s-a înțeles cu o echipă de Liga 1!

Revine pe bancă la câteva luni după ce a fost îndepărtat de Rapid!

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Daniel Pancu, în prezent președinte la Rapid, va fi noul antrenor al lui Poli Iași! Toate acestea vor avea loc după ce Mircea Rednic nu și-a reînnoit contractul care a expirat la finalul acestui sezon.

Ca antrenor, Pancu a pregătit-o doar pe Rapid, pe care a promovat-o în Liga a 2-a. A fost înlăturat în luna martie a acestui an de giuleșteni, după ce a condus echipa timp de un an și jumătate. Rapid se afla pe locul 6 cu 37 de puncte în liga secundă în momentul în care Pancu a fost înlocuit cu Dan Alexa. În luna mai, Daniel Pancu a devenit președintele Rapidului la cererea suporterilor.

Pancu vrea să revină cât mai rapid în antrenorat, funcțiile administrative fiind un compromis pentru jucătorul care a făcut primii pași în fotbal la Iași. Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași, a vorbit despre antrenorul care cel mai probabil îi va lua locul lui Mircea Rednic. Confrom aceleiași surse citate, Daniel Pancu a fost deja convins de Poli Iași, iar în zilele următoare cele două părți vor parafa și actele.

„E o situație grea, dar luăm deciziile și cu mintea și cu sufletul că Iașiul să aibă un antrenor bun, care să ne ajute să construim proiectul pe care îl dorim. Este și Daniel Pancu o variantă, sunt mai multe nume. Nu are rost să ne dăm cu părerea până nu este ceva sigur. Aș specula și nu ar fi în regulă. Îl vom cunoaște probabil undeva spre finalul săptămânii viitoare” a declarat Ciprian Paraschiv la PRO X.

Recent, actualul președinte al „giuleștenilor” a declarat că a primit acordul celor de la Rapid pentru a-și negocia viitorul pe banca tehnică a unei echipe.

„Ieri am luat prânzul cu Victor Angelescu și i-am cerut acceptul pentru a discuta cu alte echipe. L-am primit. Am oferte, sunt invitat mereu la discuții. Sunt echipe din România, din Liga 1, și o echipă de Liga a 2-a dintr-un campionat mai puternic decât al nostru”, a spus ieri Pancu la Digi Sport Special.

Foto: Facebook/FCRapid1923Oficial

CITEȘTE ȘI:

Summary
E GATA! Daniel Pancu s-a înțeles cu o echipă de Liga 1!
Article Name
E GATA! Daniel Pancu s-a înțeles cu o echipă de Liga 1!
Description
Revine pe bancă la câteva luni după ce a fost îndepărtat de Rapid!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo