septembrie 29, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

DUSAN UHRIN NU A RĂMAS DELOC IMPRESIONAT DE JOCUL CAMPIOANEI CFR

Dusan Uhrin: „Pentru mine a fost important să-i văd pe unii jucători care nu au evoluat așa mult și s-a văzut că CFR nu a avut multe ocazii!”

CFR Cluj a câștigat cu 2-0 duelul cu Gaz Metan, iar Dusan Uhrin a ajuns la a treia înfrângere consecutivă pe banca medieșenilor. Antrenorul ceh nu a fost deloc încântat de arbitrul partidei și a spus că în România se acordă mult prea ușor lovituri de la 11 metri.

Ardelenii și-au deschis drumul spre victorie după un penalty obținut de Chipciu, faultat în careu de Moura. Această fază avea să devină una dintre cele mai discutate la finalul jocului.

Pentru mine a fost important să-i văd pe unii jucători care nu au evoluat așa mult și s-a văzut că CFR nu a avut multe ocazii, au marcat cu șansă, dar nu și-au creat ocazii mari. Sunt mândru de jucătorii mei, au luptat, au fost unii foarte tineri care au jucat împotriva unei echipe puternice care a jucat în Europa League. Oricum, eu am venit să ajut acest club, să muncesc, este o perioadă dificilă, trebuie să aducem jucători buni sezonul viitor, acum ne-au lipsit Marius Constantin, Buș și Butean, la partida următoare pierdem alții. Nu vreau să comentez faza din care s-a deschis scorul, dacă a fost penalty. Poate arbitrii se tem și dau ceva repede, nu mai poți să atingi pe cineva în careu că a căzut imediat!

A spus Dusan Uhrin dupa infrangerea suferita in Gruia

De asemenea, la flash-interviul de la finalul jocului, Dusan Uhrin a fost întrebat și de conflictul cu Ricardo Cadu de pe vremea când acesta antrena CFR Cluj. Portughezul a declarat în trecut că nu s-a înțeles deloc bine cu antrenorul ceh, iar atunci s-a spus că tehnicianul a fost dat afară în urma presiunilor exercitate de căpitanul ardelenilor.

Am mulți prieteni la CFR Cluj. Nu a fost niciun scandal cu Cadu, doar el a spus asta. Asta este istorie! Nu știu unde este acum Cadu, dar îi urez toate cele bune!

A tinut sa completeze tehnicianul ceh al Gaz Metanului

URMARESTE SI ALTE ARTICOLE
URMARESTE-NE PE INSTAGRAM
URMARESTE-NE PE YOUTUBE