septembrie 29, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

petrolul farul liga 2

Dramatism total în ultimul meci din prima etapă!

Victorie istorică obținută la ultima fază a meciului!

Marți seara a avut loc meciul dintre Petrolul Ploiești si Farul Constanța, cel ce avea să incheie prima etapă al noului sezon de Liga a 2-a.

Viorel Moldovan s-a întors inapoi in Liga a 2-a după doar un sezon la cârma formației din Târgoviște in primul eșalon, cu scopul de a incerca din nou promovarea, de această data in fruntea lupilor galbeni.

Din păcate experiența din Liga 1 nu l-a ajutat să gestioneze avantajul echipei sale. Petrolul a deschis rapid scorul, in minutul 4 prin Țicu. O fază fixă dintr-o poziție dificilă, ajutată și de portarul constănțenilor, a dus la deschiderea scorului pe Ilie Oană.

La scurt timp, Farul dă semne de revenire, incepand să iasă mai mult la joc. Acest fapt duce la faza din minutul 31 când, după gafa lui Răuță, Stoica scapa spre poarta petroliștilor și este faultat in careu de Manolache, penalty-ul fiind executat fără emoții de Cruceru.

Petrolul începe să accelereze ritmul de joc, crescând numărul de ocazii pentru echipa lui Moldovan dar, cum se știe in fotbal, ocaziile se răzbună. În minutul 90+3, după o centrare respinsă a portarului Avram și un moment de neatenție a trupei prahovene, cerând fault la portar, balonul ajunge la Bîrnoi care introduce mingea in poartă, astfel Farul obținând prima victorie pe terenul Petrolului după mai bine de 22 de ani!

Viorel Moldovan, declarația serii: „C’est la vie!”

Tehnicianul aflat la debut pe banca prahovenilor a fost întrebat la final dacă mai dorește jucători la echipă, însă acesta a ajuns să ofere declarația serii, deși echipa sa a pierdut dramatic pe final, după o eroare greu de explicat.

„Sperăm să mai vină jucători, să ne mai întărim. Mi-aș fi dorit mai mulți români, dar mulți jucători ne-au refuzat de la Liga 1, pentru că au vrut să rămână în continuare la nivel superior. Pe de o parte îi înțeleg, deși ofeream condiții contractuale mult mai bune ca la Liga 1. Dar asta e. E prematur să discutăm, dar normal că îmi doresc să promovăm. Au fost 2 ani pierduți din diferite motive, nu vreau să comentez de ce.

E greu când nu ai un nucleu constant, când schimbi garniturile non stop. Ai nevoie de timp. Din păcate nu ai acest timp. Et on fait avec… C’est la vie. Încercăm să facem cu ce avem la dispoziție, să scot maximum din acești jucători”, a spus Viorel Moldovan la flash-interviu.

Ianis Zicu, în culmea fericirii după ce a luat toate cele 3 puncte în prelungiri!

Echipa de pe litoral a reușit să răstoarne rezultatul după ce a fost condusă din start după o gafă de portar. Constănțenii au obținut victoria în prelungiri și de aceea Ianis Zicu a fost amuzant si extrem de fericit la interviul de la finalul partidei.

„Nu mă întrebi de ce am luat gol repede pe o greșeală? Dar le-am spus la pauză că am încredere, dacă unul greșește, ceilalți trebuie să fie alături de el. Mă gândesc la promovare pentru că ăsta e scopul meu. Am avut un an în care am fost dezamăgit, acum sper ca acești copii să crească cum trebuie”, a declarat Ianis Zicu la flash-interviu.

Foto: Facebook/FCPetrolulPloiesti

CITEȘTE ȘI:

Summary
Dramatism total în ultimul meci al primei etape!
Article Name
Dramatism total în ultimul meci al primei etape!
Description
Victorie istorică obținută la ultima fază a meciului!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo