Dragos Grigore a prefatat meciul FC Arges-Rapid

Dragoș Grigore, fundașul Rapidului, a vorbit despre partida de duminică, de la Pitești, când Rapid va întâlni FC Argeș, în etapa #19 din SuperLiga României.

Ne va aștepta un meci dificil cum, de altfel, au fost și vor fi și și cele care au mai rămas. E important să fim pregătiți și concentrați sută la sută din toate punctele de vedere.

Această pauză a fost o perioadă în care a trebuit să ne pregătim, să rămânem concentrați. Mai avem doar trei săptămâni și trebuie să scoatem maximum din ce a mai rămas.

Mai sunt foarte multe etape de jucat. Suntem multe echipe care ne vom lupta pentru primele șase locuri, așa că e foarte important ceea ce vom arăta noi și ceea ce vom demonstra noi că ne dorim să se întâmple, așa că e mai puțin important ce vor face restul echipelor atâta timp cât suntem la mâna noastră.

Cred că orice rapidist și-ar fi dorit să se joace (derby-ul cu Petrolul) acasă, în giulești, cu atât mai mult cu cât este un derby de tradiție din fotbalul românesc, însă suntem peste tot acasă și nu cred că va fi vreo problemă din punctul de vedere al suporterilor noștri pe Arena Națională.

Ne gândim să scoatem maximum din din ceea ce a mai rămas până la pauză de iarnă.

Meciul cu U Cluj este unul dintre cele mai importante meciuri pentru noi, însă până la meciul cu Clujul îl avem pe cel de duminică contra FC Argeș, așa că n-are rost să intrăm duminică cu gândul la meciul cu U Cluj fiindcă mai bine nu mai mergem.”

Foto: fcrapid.ro

CITEȘTE ȘI:

REȚELE SOCIALE

3,570FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
441AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI