Dispare Dinamo la finalul sezonului?! Membrii DDB anunță viitorul clubului!

Se anunță cel mai greu sfârșit de campionat pentru câini

Dinamo va evolua în play-out iar obiectivul principal va fi salvarea de la retrogradare. Fanii din DDB vin însă cu o veste proastă în cazul primei retrogradări din istoria clubului.

ACS FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea, care evoluează în liga a 4-a, deţine în acest moment palmaresul şi sigla lui Dinamo, iar gruparea din Liga 1 a primit drept de folosinţă pe perioadă nedeterminată, în momentul care a fost cumpărată de Ionuţ Negoiţă. Doar că acest drept este valabil cât timp clubul se află în primul eşalon.

Practic retrogradarea clubului înseamnă dispariția unui nou club de tradiție din fotbalul românesc.

Printr-un comunicat emis pe pagina de membrii DDB, aceștia trag de acum un semnal de alarmă și speră ca jucătorii alături de Gigi Multescu să realizeze o nouă salvare:

„Trebuie să luăm o decizie care ne va urmări toată viața! Am făcut tot ce este omenește posibil, ca suporteri, în ultimul an, pentru a ne salva clubul. Am reușit să păstrăm jucătorii, i-am adus cu salariile la zi, am achitat rate la ANAF, am extras clubul onorabil din litigii, am redus din datorii, am avut grijă ca Dinamo să fie reprezentat în instanțe de avocați competenți, ne-am luptat cu gașca lui Cortacero și am asigurat cheltuielile curente ale clubului.

A venit și licența! Am pornit de la o datorie de 1.200.000 € și am ajuns la doar 245.000 €, cu 8 zile rămase să o strângem! Din păcate însă, rezultatele echipei ne sunt potrivnice și avem printre noi destui suporteri de moral. Ce nu înțeleg câinii ăștia este că Dinamo e sfâșiat din interior de zeci de ani. Dinamo a fost folosit, exploatat și chiar furat, ani în șir, era imposibil ca DDB să rezolve toate problemele în doar câteva luni.

Dinamo e obligatoriu să rămână în Liga 1, pentru a nu pierde suma considerabilă din drepturi TV și nici patrimoniul (palmares, culori, stemă). Acestea sunt ale clubului doar în Liga 1. Plus că Dinamo este Dinamo și aici este locul lui! Putem salva clubul pe linie sportivă și o vom face, însă e obligatoriu să luăm licența, altfel Dinamo va retrograda, iar asta înseamnă dispariția lui, practic!”, se arată în comunicatul emis DDB.

Foto: FC DINAMO BUCURESTI

CITEȘTE ȘI:

REȚELE SOCIALE

3,510FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
343AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI