Discursul lui Adrian Mutu pentru jucătorii naționalei U21: ”Sunt trist că nu o să vă mai antrenez”

Selecționerul naționalei de tineret a ținut un discurs emoționant în avion

Adrian Mutu, selectionerul nationalei de tineret s-a intors neinvins de la Campionatul European U21 din Ungaria si a tinut sa le multumeasca tuturor jucatorilor pe care i-a avut in lot.

„Sunt trist, dar nu din cauza rezultatului, ci pentru că nu o să vă mai antrenez. În afară de calitatea fotbalistică pe care o aveți, aveți o calitate umană care m-a uimit. Nu mă așteptam. Dar sunt bucuros pentru că mai avem o acțiune, turneul preolimpic, și trebuie să fiți concentrați. Chiar dacă eu nu o să fiu selecționer, ci Mirel, e același lucru. Voi aveți șansa să vă arătați valoarea și să prindeți Olimpiada.

Ceea ce vreau să vă spun este că, atunci când v-am spus că sunt mândru de voi, nu am făcut-o la mișto. Și vă spun din suflet, chiar sunt mândru. M-aș bucura să vă am pe viitor, să vă pot antrena în fiecare zi, pentru că sunteți senzaționali. Înainte de a încheia cu felicitările astea, vreau să le spun băieților care n-au jucat că îmi pare rău. Nu sunt perfect, alegerile mele nu sunt întotdeauna așa cum poate toată lumea ar vrea, dar nimic nu e în viață așa cum ai vrea. Îmi cer scuze pentru asta. Știu ce simțiți! Am fost ca voi.

Staff-ul medical, toată delegația și staff-ul meu, ei fac 80% din muncă, eu sunt 20 la sută. Chiar îmi pare rău să îmi iau la revedere de la voi. Bine, mai am câțiva aici, gen Marcel, Radu, Tavi și așa mai departe, care vor fi cu noi pe viitor. Restul o să faceți pasul către echipa mare. Vă spun că ce am reușit noi în zece zile a fost să schimbăm o mentalitate. Ați reușit să schimbați mentalitatea unei națiuni.

Nu ați fost învinși și nu o să fiți niciodată învinși! Nu numai în rezultate, dar ați văzut, nu o să fiți învinși în atitudine niciodată! Încă o dată, sunt mândru că v-am antrenat!”, le-a spus Mutu jucatorilor la intoarcerea in Romania.

Din actualul lot, decât 3 jucători vor mai putea evolua la următorul campionat european, cel din 2023 găzduit la București în care suntem deja calificați din postura de gazdă, Octavian Popescu, Radu Drăgușin și George Cîmpanu.

Foto: Captura FRF TV

CITEȘTE ȘI:

REȚELE SOCIALE

3,570FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
441AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI