septembrie 27, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

dinamo-in-carantina

Dinamo în carantină: “Meciuri cu juniorii sau 0-3 la masa verde!”

DSP Ilfov a informat LPF că Dinamo intră obligatoriu în carantină pentru 14 zile!

Dinamo e focar de infecție cu coronavirus, iar Direcția de Sănătate Publică Ilfov a trimis astăzi o hârtie la Liga Profesionistă prin care o anunță că toți jucătorii și staff-ul „câinilor” trebuie să intre obligatoriu în carantină 14 zile, indiferent că sunt pozitivi sau negativi! Liga a informat clubul și a amânat pentru moment meciurile echipei lui Mulțescu, inclusiv pe cel de vineri cu Hermannstadt, însă Liga 1 nu se va opri!

Ce se va întâmpla după această decizie?

Liga Profesionistă de Fotbal nu va opri pentru moment campionatul, iar cluburile care nu vor putea susține un meci din cauza lipsei de efectiv vor pierde la „masa verde” cu scorul de 0-3.

Astăzi, la sediul Ligii va avea loc o discuție cu reprezentanții clubului Dinamo și li se vor prezenta variantele pentru terminarea sezonului. Variantele par să fie foarte simple: ori vor folosi juniorii, în cazul în care la anumite meciuri nu se va mai putea aplica măsura amânării lor, ori dacă se va afla în imposibilitatea de a susține un meci din cauza faptului că nu are suficienți fotbaliști, atunci se va aplica măsura de a pierde cu 0-3 la „masa verde”.

De asemenea, in 30 iulie, Adunarea Generală a LPF va avea de analizat și propunerea câtorva formații, cu Poli Iași inițiatoare a acesteia, ca nimeni să nu mai retrogradeze la finalul acestui sezon. Ar promova patru formații din Liga a 2-a și s-ar reveni la o primă ligă într-un format clasic, cu 18 cluburi care s-ar întâlni între ele tur-retur, fără play-off și fără play-out, pe modelul sistemului din Bundesliga.

Se vor lua aceleași decizii și la CFR Cluj și Universitatea Craiova?

La CFR Cluj și la Universitatea Craiova, alte două echipe unde au fost găsiți jucători sau oficiali infectați, nu se aplică același protocol ca la Dinamo! De ce? Pentru că în momentul în care s-a aflat de un caz pozitiv la echipă, jucătorii și staff-ul nu au mai interacționat absolut deloc. Persoanele pozitive au fost extrase din cantonament și izolate fie la spital, fie acasă.

Un scenariu asemănător ca cel de la Dinamo s-a întâmplat în urmă cu puțin timp și la o echipă din Rusia!

La jumătatea lunii iunie, Rusia a decis să reia campionatul intern, însă s-a confruntat cu o situație asemănătoare cu cea în care se regăsește acum Dinamo. Rostov, o echipă care era implicată cu șanse mari pentru a prinde locurile de Champions League, a avut 42 de jucători în carantină, din cauza apariției unui focar la club. Federația de la Moscova nu a decis amânarea partidei și a programat jocul din deplasare, cu Soci. Rostov a făcut deplasarea, însă a trimis echipa U17. Rostov a pierdut cu 10-1, apoi s-a prăbușit în clasament și, cu o rundă înainte de final, nu mai are nicio șansă să termine pe poziția secundă, care asigură prezența în preliminariile Ligii Campionilor.

Foto: Facebook/FCDinamoOfficial

CITEȘTE ȘI:
Florin Tănase s-a răzgândit: “A fost cel mai bun sezon al meu la FCSB!”
Sibiul are fotbal: „Vor mai fi și alți jucători convocați”
Așa ar trebui să se protejeze echipele: ”Noi eliminăm orice situație potențial periculoasă”
Adrian Mutu strigă adunarea, România U21 se reunește!
Scenariu posibil: CFR Cluj campioană, Dinamo salvată de la retrogradare!
Propunerea care poate schimba total Liga 1: “Nimeni să nu retrogradeze și să promoveze 4 echipe”
Dan Alexa, supărat după înfrângerea cu FC Argeș: “Nu vreau să acuz, dar…”

Summary
Dinamo în carantină: “Meciuri cu juniorii sau 0-3 la masa verde!”
Article Name
Dinamo în carantină: “Meciuri cu juniorii sau 0-3 la masa verde!”
Description
DSP Ilfov a informat LPF că Dinamo intră obligatoriu în carantină pentru 14 zile!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo