septembrie 27, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

juan camara dinamo

Dinamo dă o nouă lovitură și aduce un jucător trecut pe la Barcelona!

A evoluat alături de marele Leo Messi în Champions League!

Dinamo se întărește serios înaintea meciului cu Botoșani, iar Cosmin Contra, care nu concepe să rateze play-off-ul în acest sezon, se va mai baza pe un jucător spaniol în Liga 1 și în Cupa României.

Ar fi cel de-al șaptelea transfer al „câinilor” din „era spaniolă”, după sosirile lui Vlad Achim, Janusz Gol, Adam Nemec, Isma Lopez, Alexander David Gonzalez și Borja Valle Balonga

Fotbalistul Juan Camara, trecut pe la Barcelona, vine la Dinamo sub formă de împrumut. Camara a jucat alături de marele Leo Messi, într-un meci din grupele UEFA Champions League.

În vârstă de 26 de ani, Juan Camara este un mijlocaș ofensiv format de Villarreal. În 2014, Camara a fost considerat o mare speranță, ajungând în curtea Barcelonei.

Pe Camp Nou, Camara a jucat însă doar 16 minute. N-a făcut-o în La Liga, ci într-un meci din grupele Ligii Campionilor cu Bayer Leverkusen din 2015. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Atunci, Luis Enrique l-a introdus pe fotbalistul spaniol în minutul 74, în locul lui Jordi Alba. Astfel, timp de un sfert de oră, Camara a jucat alături de Leo Messi, integralist în această partidă, în care de altfel a și marcat golul Barcelonei.

Ibericul evoluează în prezent în Polonia, la Jagiellonia, club de care se va despărți în aceste zile.

Fotbalistul ochit de Contra e polivalent și poate juca oriunde în banda stângă a terenului. Principala lui poziție e cea de „aripă”, însă la fel de bine poate fi folosit și ca mijlocaș stânga sau fundaș stânga.

Ultimul transfer oficial anunțat de Dinamo este Borja Valle Balonga!

„Borja Valle Balonga, născut pe 9 iulie 1992, va sosi la București pentru a efectua vizita medicală și pentru a semna un contract cu clubul nostru, a declarat directorul sportiv al roș-albilor”, a fost mesajul dinamoviștilor, pe Facebook.

Borja Valle Balonga este cotat la 800.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Ultima oară, mijlocașul a evoluat la Deportivo La Coruna, care a retrogradat în al treilea eșalon din Spania.

Foto: Facebook/FCBarcelona

CITEȘTE ȘI:

Summary
Dinamo dă o nouă lovitură și aduce un jucător trecut pe la Barcelona!
Article Name
Dinamo dă o nouă lovitură și aduce un jucător trecut pe la Barcelona!
Description
A evoluat alături de marele Leo Messi în Champions League!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo