decembrie 2, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

aleix garcia manchester city

Dinamo are pe lista de transferuri un jucător care s-a despărțit recent de Manchester City!

Bombă pregătită de trupa din „Ștefan Cel Mare”!

Dinamo nu concepe să rateze play-off-ul și în acest sezon și se gândește la încă o lovitură de proporții pe piața transferurilor. În „Ștefan cel Mare” ar putea să ajungă Aleix Garcia, care tocmai s-a despărțit de Manchester City.

Dinamo este într-un mercato continuu. A prezentat deja a 9-a achiziție a stagiunii de vară, pe portarul Rene Romen Hinojo, 36 de ani, care-i va face concurență lui Tomas Mejias. Cosmin Contra a anunțat că transferurile nu se vor opri aici, vor fi plecări, dar vor mai fi sosiri. Dinamo trebuie să intre în play-off, pentru început, așa că „roș-albii” pun la bătaie toate resursele pentru a convinge fotbaliști bine cotați să vină la București.

În vârstă de 23 de ani, Garcia a fost jucătorul lui Manchester City până în această vară, Pep Guardiola alegând să se despartă în cele din urmă de fotbalistul spaniol.

Aleix Garcia a ajuns în 2015 la Manchester City, de la Villarreal, pentru 4 milioane de euro, însă nu s-a impus în Anglia, iar jucătorul a fost împrumutat de gruparea din Premier League în Spania, la Girona, dar și în Belgia, la Mouscron.

Problema pentru investitorii din Spania este că Aleix Garcia solicită un salariu de nu mai puțin de 35.000 de euro pe lună, conform Gazetei Sporturilor. Majoritatea salariilor de la Dinamo sunt acum între 15.000 și 20.000 de euro pe lună, unele considerate oricum foarte mari.

Spaniolul care ar putea să joace în Liga 1 a prins patru meciuri în Premier League în tricoul lui Manchester City, pentru care a jucat în total în nouă partide oficiale.

Aleix Garcia a bifat 55 de meciuri si în prima ligă din Spania, reusind să marcheze trei goluri, toate reușitele venind în tricoul celor de la Girona.

Fotbalistul a lucrat și cu Manuel Pellegrini, dar și cu Pep Guardiola, iar acum site-ul de specialitate Transfermarkt îl cotează la 3,2 milioane de euro, adică de 4 ori mai mult decât cei mai bine cotați „câini” din prezent, Deian Sorescu și Borja Valle.

Foto: Facebook/ManchesterCity

CITEȘTE ȘI:

Summary
Dinamo are pe lista de transferuri un jucător care s-a despărțit recent de Manchester City!
Article Name
Dinamo are pe lista de transferuri un jucător care s-a despărțit recent de Manchester City!
Description
Bombă pregătită de trupa din "Ștefan Cel Mare"!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo