septembrie 25, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

gabi-tamas

Detalii despre starea de sănătate a lui Gabi Tamaș!

Căpitanul Universității Cluj s-a accidentat în timpul meciului cu Aerostar Bacău și a fost transportat la spital!

Desemnat căpitan la Universitatea Cluj încă de la primul său meci oficial pentru „șepcile roșii”, Gabriel Tamaș nu a avut parte de un debut cum și-ar fi dorit, chiar dacă echipa sa a câștigat meciul.

Universitatea Cluj a câștigat primul meci din noul sezon al Ligii a 2-a, scor 1-0 în fața celor de la Aerostar Bacău, grație golului marcat de unul dintre veteranii echipei, Dorin Goga, însă a suferit o pierdere importantă.

În minutul 78 al partidei, Gabi Tamaș a șutat puternic, peste poarta gazdelor, iar apoi a acuzat dureri la piciorul stâng și a fost scos pe targă de pe teren. Acesta nu mai putea călca în picior și a ieșit ținându-l de mână pe unul dintre membrii staff-ului medical de la U Cluj, semn că accidentarea nu este una superficială. Ulterior, fundașul ardelenilor a fost transportat cu ambulanța la spital.

Daniel Stanciu, președintele echipei clujene, a oferit primele detalii despre starea de sănătate a celui mai important jucător din echipă.

Oficialul ardelenilor a explicat că fundașul central al echipei va reveni la Cluj alături de echipă și va efectua acolo toate testele pentru a primi un verdict medical în ceea ce privește durerile la genunchi acuzate în timpul meciului cu Aerostar Bacău.

„E greu de spus, la spital era foarte aglomerat și când faci un RMN cel mai bine e să îl faci după 24 de ore. Se va întoarce cu echipa la Cluj și va face mâine un RMN. La genunchi e problema. Să sperăm că e doar la menisc, pentru că perioada de refacere e mai mică. Ar fi o pierdere mare. E un jucător important. Și mai ales pentru grup… e un jucător care trage echipa după el, e antrenorul din teren”, a spus Daniel Stanciu, la Digi Sport.

Foto: Digi Sport

CITEȘTE ȘI:

Summary
Detalii despre starea de sănătate a lui Gabi Tamaș!
Article Name
Detalii despre starea de sănătate a lui Gabi Tamaș!
Description
Căpitanul Universității Cluj s-a accidentat în timpul meciului cu Aerostar Bacău și a fost transportat la spital!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo