Următoarea destinație a lui Giedrius Arlauskis după plecarea de la CFR Cluj: „Nu o voi exclude!”

Motivele rupturii dintre goalkeeper-ul italian și campioana României!

Portarul lituanian Giedrius Arlauskis s-a despărțit de CFR Cluj, în ciuda negocierilor purtate direct cu patronul echipei, Neluțu Varga.

Principalul motiv care a dus la această ruptură este plecarea președintelui Marian Copilu din Gruia, cu care se știa că Arlauskis are o relație specială.

„Am plecat de la echipă din cauza situației președintelui Marian Copilu. Suntem prieteni buni, el m-a convins să revin în România. Eu îmi țin cuvântul. Când am văzut că el nu mai e în club, am spus că nici eu nu vreau să mai rămân. Acum negociem rezilierea contractului. Credeam că îmi voi încheia cariera în România.

M-am accidentat la gleznă în timpul meciului cu Young Boys. Am luat o pauză, dar la antrenament m-am lovit din nou în același loc. S-a inflamat și a sângerat. Cu Steaua Roșie am luat medicamente și nu nu simțeam nimic când pășeam. La retur, medicamentele nu și-au mai făcut efectul după vreo 30 de minute. Era o durere uriașă. Am cerut să fiu schimbat, n-am mai putut suporta. Nu e o accidentare gravă, dar e foarte dureros”, a spus Giedrius Arlauskis, pentru publicația lituaniană 15min.

De 6 ori campion al României alături de CFR Cluj, FCSB și Unirea Urziceni, goalkeeper-ul în vârstă de 33 de ani este gata de o nouă aventură în carieră și nu exclude posibilitatea de a ajunge în Turcia, Arabia Saudită sau chiar Japonia.

Arlauskis are la activ 173 de partide jucate pe prima scenă a fotbalului românesc, iar în 99 dintre acestea a reușit să păstreze poarta intactă.

„Va mai dura o săptămână, două, apoi voi fi sănătos. Agenții lucrează deja, îmi caută o nouă echipă. Acum, fereastra de transferuri este închisă peste tot. Va trebui să aștept. În cel mai rău caz, voi pleca undeva în ianuarie.

Nu voi merge undeva doar pentru bani. Mai bine stau acasă. Am avut ofertă din Cipru, dar nu am vrut să merg. Dacă există o ofertă bună dintr-un campionat atractiv, cum ar fi Arabia Saudită sau Turcia, nu o voi exclude. Când am vorbit cu agentul, i-am spus că aș vrea să merg în Japonia.

Am văzut că Keisuke Honda a venit în campionatul nostru. Eu aș fi interesat de o încercare în Japonia pentru țară și pentru cultura de acolo. Sunt și vedete acolo”, a mai spus Arlauskis pentru sursa citată.

CITEȘTE ȘI:

REȚELE SOCIALE

3,508FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
348AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI