Despre

STAFF

Lazar Ionuț
Șchiop Paul
Șchiop Bogdan
Olteanu Eduard
Farago Tudor

 

ORA EXACTA IN FOTBAL

18 Ianuarie 2018 este ziua in care numele de Ora Exacta In Fotbal a aparut pentru prima oara pe retelele de socializare. Doi baieti, prieteni foarte buni de altfel, ambii in varsta de 16 ani, au dat nastere proiectului care doi ani mai tarziu a devenit cel mai apreciat din Romania pe anul 2019. Nu stiam cu ce se mananca acest domeniu, eram pur si simplu pasionati de fotbal si voiam sa aratam cuiva aceasta pasiune, asa ca la inceput am decis sa editam si sa postam totul pe Facebook.

Calitatea postarilor era evident minima, niciunul dintre noi nu stia mare lucru, dar ne bucuram ca usor, usor, veneau primii urmaritori.
In cateva luni de la lansare, am strans cateva mii de persoane care apreciau pagina si eram foarte multumiti, deoarece lumii chiar ii placea conceptul nostru, in ciuda faptului ca design-ul era, putem recunoaste in acest moment, groaznic.
Dupa o perioada de timp, ne-am dat seama ca nu putem multumi urmaritorii doar in doi oameni, asa ca am inceput sa cautam pe cineva care sa ne ajute sa putem oferi lumii ce isi dorea, cele mai noi stiri din sportul rege. Dupa cateva zile, am ramas uimiti de faptul ca erau cativa doritori care voiau sa fie parte din proiect, iar astfel staff-ul nostru s-a marit.
Am ajuns ca dupa jumatate de an de munca zilnica, de cautari intense pentru cele mai bune stiri si declaratii, in spatele paginii noastre sa fie aproximativ 20 de oameni, lucru care ne-a ajutat foarte mult sa avem o crestere rapida.

Dupa 9 luni, un prim obiectiv important a fost atins, si anume am ajuns la suma de 20.000 de aprecieri pe Facebook, lucru la care la inceput nu ne-am fi gandit niciodata. Bineinteles ca eram dornici sa invatam cum putem evolua, iar datorita catorva editori care stiau foarte bine sa lucreze in cel mai complex program de foto-design, Photoshop, majoritatea staff-ului a reusit sa stapaneasca acest program si astfel calitatea postarilor a devenit din ce in ce mai buna. Am mai urcat putin in aprecieri in urmatoarea luna, iar pana la urma a venit unul dintre cele mai grele momente: stergerea paginii de Facebook, din motive pe care nici in ziua de astazi nu le stim. Dupa zeci de cereri scrise si dupa  multe ore de informari pentru a afla ce s-a intamplat, fara un raspuns concret, am inceput sa ne impacam cu ideea si am decis sa schimbam platforma.

Astfel, comunitatea “Ora Exacta In Fotbal s-a mutat pe Instagram, iar aceasta decizie avea sa fie una foarte buna. Asa cum era de asteptat, faptul ca pagina de Facebook a fost stearsa, a venit cu cateva repercusiuni: din cei 20 de oameni care lucram zi de zi pentru pagina, majoritatea au decis sa renunte, ramanand doar o parte, si trei din actualul staff (IonutPaul si Bogdan).
Deoarece am inceput de la 0 pe o noua platforma, trebuia evident sa schimbam ceva, iar acest lucru a venit la design. Dupa cateva zile de munca pe aceasta ramura, am dat drumul in sfarsit la munca, dornici sa recuperam ceea ce am pierdut.
Am devenit una dintre cele mai calitative pagini din presa romana intr-un timp scurt, lucru care bineinteles ne-a facut sa crestem rapid. Timpul scurt si faptul ca trebuia sa muncim zi de zi, i-a mai facut pe cativa sa renunte, iar astfel am ramas din ce in ce mai putini, cu toate acestea postarile erau la fel de dese. 

In vara lui 2019, dupa ce am atins suma de 10.000 de urmaritori, am dat nastere celui de-al doilea proiect, care a prins la fel de bine pentru public.

Este vorba de comunitatea Ora Exacta In Transferuri, care a fost la randul ei extrem de apreciata. Singura problema este faptul ca perioada de mercato are loc de doar doua ori pe an, asa ca postarile nu au fost atat de dese, dar in ciuda acestui fapt, pagina a crescut intr-un timp scurt.

La jumatatea anului 2019, alaturi de noi a venit Edi, iar faptul ca acesta a fost prezent la Euro U21 din Italia, ne-a facut sa fim printre singurele publicatii cu continut exclusiv de la meciurile nationalei lui Mirel Radoi.


Lucrurile au continuat pe o panta ascendenta, iar in toamna anului 2019 s-a alaturat si Tudor, iar de atunci staff-ul a ramas nemodificat pana in prezent.
La inceputul anului 2020, am realizat cateva obiective foarte importante pentru noi: am devenit cea mai apreciata publicatie din presa romana din anul 2019 de pe Instagram, cu peste un milion de aprecieri, urmand ca apoi sa fim recunoscuti oficialLuna martie a inceput cum nu se putea mai bine, reusind sa ajungem din nou la suma de 20.000 de urmaritori, faptul ca nu am renuntat dovedind devotamentul si pasiunea cu care muncim pentru a va oferi ultimele informatii din sportul rege.

Powered by Live Score & Live Score App