Dănuț Lupu, înțepături la adresa lui Florin Prunea după întâlnirea cu premierul Orban: „Dacă a făcut el convocările…”

Fostul mijlocaș din Ștefan Cel Mare, supărat că nu a fost invitat!

Dănuț Lupu, fostul mare mijlocaș al lui Dinamo, a vorbit despre întâlnirea gloriilor dinamoviste cu prim-ministrul Ludovic Orban, în vederea construirii noului stadion Dinamo.

Florin Prunea, unul dintre oamenii prezenți la această discuție, a confirmat faptul că Dinamo va avea în curând un nou stadion.

„Am răspuns invitației domnului prim-ministru Ludovic Orban, care cunoaște în profunzime problema de la Dinamo. Am rămas toți surprinși. El ne-a invitat să discutăm două chestiuni.

Prima a fost că că problema stadionului nu mai este o problemă, deci sută la sută Dinamo va avea un stadion frumos. Premierul ne-a rugat să transmitem și suporterilor asta, că stadionul se va face.

În momentul în care se vor definitiva documentele, în cel mai scurt timp, pentru că mai sunt de pus la punct niște chestii patrimoniale”, a spus Florin Prunea.

La întâlnirea cu premierul României, alături de Florin Prunea au mai participat Costel Orac, Ionel Augustin, Ion Marin, Ionel Dănciulescu, Marius Niculae și Claudiu Niculescu, dar și fiul cel mare al lui Cristi Borcea, Patrick.

La doar o zi distanță, Dănuț Lupu, prezent la meciul din liga secundă dintre Turris Turnu Măgurele și Comuna Recea, a părut supărat de faptul că nu a fost și el invitat la această discuție cu premierul României și nu a ratat ocazia de a-l înțepa pe Florin Prunea, unul dintre inițiatorii acestei întâlniri cu Orban.

„Acolo au fost invitate doar gloriile, eu nu sunt printre glorii. Cristi Borcea a organizat întâlnirea cu Premierul, sunt și prieteni. Dacă a făcut Prunea convocările, e clar că nu am cum să fiu printre glorii”, a spus Dănuț Lupu.

Foto: Digi Sport

CITEȘTE ȘI:

REȚELE SOCIALE

3,508FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
355AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI