octombrie 26, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

Dan Petrescu, nemulțumit după victoria cu Djurgarden: „Pentru mine e o surpriză că ne-am calificat!”

Declarații surprinzătoare după victoria din Suedia!

CFR Cluj s-a impus cu 1-0 în Suedia la Djurgarden în turul 3 preliminar al Europa League și a obținut calificarea în play-off. La finalul meciului, Dan Petrescu a analizat partida, dar și următorul meci din campionat:

„Pentru mine e o surpriză că ne-am calificat. Terenul sintetic e foarte bun pentru ei, au câștigat doi ani la rând campionatul. Acasă, sunt o echipa foarte puternică. Dacă jucăm noi acasă, eram noi favoriți. S-au mobilizat extraordinar pentru acest meci. După meci s-au bucurat puțin. Am făcut schimbările târziu pentru că nu știam cine să între repede, să se adapteze rapid la acest teren. Pe sintetic e total diferit. Mi-era să nu facem vreo greșeală și să ne egaleze și să mergem în prelungiri.”

A vorbit și despre viitoarea adversară din play-off-ul Europa League, KuPS Kuopio, campioana Finlandei:

„Nu îi cunosc pe finlandezi. Dar când joci acasă în cupele europene, trebuie să fii favorit. Dar ați văzut și voi, când ești favorit pierzi. E foarte important că jucăm acasă, îi voi studia foarte bine și voi pregăti meciul cum am făcut azi.”

CFR urmează să întâlnească duminică în Gruia pe Chindia Târgoviște, însă clujenii ar fi vrut să mute meciul luni:

„Am cerut să jucăm luni, dar nu înțeleg de ce jucăm duminică. Voi schimbă toată echipa. Aș fi vrut să am o zi în plus pentru meciul cu Chindia. Partea bună e că jucăm acasă ambele meciuri. Bine, partea bună ar fi să ne calificăm.”

Pentru România, acest succes este foarte benefic, având în vedere că vom putea avea încă o dată o echipă în grupele unei competiții europene, acest lucru fiind confirmat chiar de Dan Petrescu:

„Sper să rămânem cât mai mult și să facem cât mai multe puncte pentru România!”

După eliminarea lui CFR Cluj din 16-imile de finală din Europa League, România a urcat, datorită remizei cu Sevilla, pe locul 11 în clasamentul coeficienţilor UEFA pentru sezonul 2019-2020, având un total de 5,875 puncte.

Acest coeficient poate crește în funcție de următoarele rezultate pe care clujenii le vor avea în Europa League.

Poza: digisport.ro

CITEȘTE ȘI:

Summary
Dan Petrescu, nemulțumit după victoria cu Djurgarden: "Pentru mine e o surpriză că ne-am calificat!"
Article Name
Dan Petrescu, nemulțumit după victoria cu Djurgarden: "Pentru mine e o surpriză că ne-am calificat!"
Description
Declarații surprinzătoare după victoria din Suedia!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo