septembrie 29, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

DAN PETRESCU ACUZĂ DIN NOU JOCURI DE CULISE ÎN LIGA 1!

Dan Petrescu: „Toată țara vede cine trebuie să ia campionatul!”

Dan Petrescu a avut un discurs de-a dreptul incendiar după victoria cu Gaz Metan Medias, scor 2-0. Tehnicianul celor de la CFR Cluj a acuzat din nou jocuri de culise în Liga 1!

Dan Petrescu susține că CFR Cluj e cea mai dezavantajată echipă din play-off și acuză rivala Universitatea Craiova că ar beneficia de arbitraje favorabile. 

Toată țara vede cine trebuie să ia campionatul! Cum e posibil ca Bîrsan să arbitreze cel mai tare meci al etapei? Pe mine m-a arbitrat de două ori Chivulete în play-off și m-a făcut praf de două ori. Azi am avut încă două penalty-uri neprimite și au fost și alte faze dubioase. Vreau să fim lăsați în pace de arbitri, dar nu suntem lăsați în pace! Am zis să tac, dar nu pot să tac. De departe, vă pot arăta cine e cea mai dezavantajată echipă din acest play-off. Cei de la Comisii vor decide ce e mai bine pentru Craiova. Dacă cei de la Craiova vor fi arbitrați așa, e imposibil să nu bată la Giurgiu și Botoșani! FCSB a avut două penalty-uri nedate cu Craiova, e posibil așa ceva? Nu ne vor campioni pentru că s-au plictisit de CFR Cluj! Eu nu mă aștept ca cei de la Craiova să se mai împiedice, sunt foarte puternici din toate punctele de vedere. Avem un meci extraordinar de greu cu FCSB, unde noi nu prea am câștigat deloc. Cei de la FCSB vor evolua cu echipa cea mai bună echipă și vor dori să câștige!

A declarat Dan Petrescu la flash-interviul de la finalul jocului cu Gaz Metan Medias

CFR Cluj s-a impus în Gruia cu scorul de 2-0 în fața ultimei echipe din clasamentul din play-off, mulțumită golurilor marcate de Ciprian Deac din penalty in minutul 39 și de Damjan Djokovic in minutul 49. Echipa lui Dan Petrescu rămâne la un punct de liderul Universitatea Craiova înainte cu trei etape de final și păstrează în continuare șanse mari pentru al treilea titlu consecutiv!

Următorul meci a lui CFR Cluj va avea loc sâmbătă, de la ora 21:00, în deplasare, pe Arena Națională, în compania celor de la FCSB.

URMARESTE SI ALTE ARTICOLE
URMARESTE-NE PE INSTAGRAM
URMARESTE-NE PE YOUTUBE