septembrie 29, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

dan-alexa-rapid

Dan Alexa și viitorul său la Rapid: „Sunt vinovat pentru asta!”

Rapid va mai avea de așteptat cel puțin un sezon până la revenirea în Liga 1!

Rapid a ratat promovarea în Liga 1, după un sezon zbuciumat. Dan Alexa, supranumit „omul-promovare”, amână revenirea pe prima scenă, după un meci dramatic cu Turris Turnu Măgurele, în care giuleștenii au egalat în prelungirile meciului și au năruit și speranțele băieților lui Erik Lincar, care dacă ar fi câștigat meciul la limită, ar fi fost promovați direct.

Dan Alexa s-a arătat foarte afectat după meci și nu a evitat discuția despre despărțire. Rapidul va trebui să mai aștepte cel puțin un sezon pentru a sărbători revenirea în Liga 1, iar Dan Alexa își toarnă cenușă în cap și spune că își asumă ratarea obiectivului.

„Vorbim strict de joc, am controlat jocul. Am avut o lovitură de cap a lui Voicu. Din păcate, n-am reușit să înscriem. Este o campanie ratată. Sunt dezamăgit și vinovat pentru asta. Am întâlnit o echipă Măgurele care este cu foarte multă experiență în Liga 2. Din păcate ne-a lipsit și puțină șansă. Am adus mingea de multe ori în careul advers. Sunt dezamăgit de rezultatul final. Îmi pare rău. Îmi găsesc cuvintele greu acum. Astăzi a fost un joc important, însă fiecare meci a avut istoria lui.

Lotul e format din jucători tineri foarte talentați. Din păcate jucătorii tineri au cedat presiunii în anumite momente. Repet, e de prisos acum să vorbesc de lot, pentru că atunci când am venit, am avut încredere că vom promova. Îmi pare rău pentru suporteri, dezamăgirea e imensă. Rapidiștii sunt alături de echipă. Este foarte… vedem ce o să facem în continuare. Mi-am asumat această promovare, vinovatul sunt eu. Mi-e foarte greu să spun că o să rămân sau nu o să rămân. Depinde ce se va întâmpla la discuțiile cu acționarii”, a declarat Dan Alexa după meci.

Mai mult decât atât, rapidiștii au parte și de scandaluri la echipă, după venirea lui Dan Alexa.

Facundo Piriz, mijlocașul uruguayan al Rapidului, venit liber de contract în septembrie 2019 de la Montpellier, nu mai prinde echipa la Rapid odată cu revenirea lui Dan Alexa pe banca giuleștenilor.

Impresarul Florin Manea s-a arătat revoltat de această situație și l-a acuzat pe antrenorul giuleștenilor care a ratat promovarea.

„Jucătorul n-a fost luat în cantonament, apoi l-au anunțat târziu că trebuie să ajungă la un antrenament individual. A fost sunat la ora 10 fără un sfert să se prezinte în aceeași zi la antrenament la ora 10. Cum era să ajungă la ora aia, voiau să zboare?”, a declarat Manea.

Foto: Facebook/FCRapid1923oficial

CITEȘTE ȘI:
Hagi, OUT de la Viitorul: „Va trebui să găsim un nou manager!”
Transfer bombă în Liga a 2-a!
Ibrahimovic a anunțat când se retrage!
Fundașul dorit de Gigi Becali vrea să semneze: „De mic țin cu Steaua!”
UEFA a decis! Când se joacă Astra – Craiova?
Hermannstadt, în culmea fericirii și cu planuri mari!
Rapid și Petrolul vin cu o propunere inedită: „Am vorbit și cu Argeș și UTA. Sunt de acord!”
Marius Bilașco anunță când ar putea reveni Dan Petrescu
Peluza Cătălin Hîldan acuză: „Zeci de jucători sunt contaminați cu Covid-19! Totul a fost ținut sub tăcere!”
Alex Băluță a semnat și se va lupta la titlu: „E foarte fericit, și-a dorit mult!”
Astra – Universitatea Craiova, amânat pentru a treia oară! Oltenii ar fi plătit testele giurgiuvenilor!

Summary
Dan Alexa și viitorul său la Rapid: "Sunt vinovat pentru asta!"
Article Name
Dan Alexa și viitorul său la Rapid: "Sunt vinovat pentru asta!"
Description
Rapid va mai avea de așteptat cel puțin un sezon până la revenirea în Liga 1!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo