septembrie 29, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

dan-alexa-promovare-rapid

Dan Alexa, supărat după înfrângerea cu FC Argeș: “Nu vreau să acuz, dar…”

Antrenorul “giuleștenilor” a recunoscut că visul de a promova în Liga 1 este aproape năruit după eșecul împotriva formației lui Ionuț Badea.

Dan Alexa a spus la flash-interviul de după finalul partidei din această seară că jucătorii săi au fost naivi pe final, după ce au egalat în minutul 85 după un gol frumos reușit de decarul Marian Drăghiceanu:

„În proporție foarte mare, clar a fost compromisă promovarea. Ne-am pus mari speranțe în jocul de astăzi, am avut momente bune, momente mai puțin bune. Nu vrea să-mi acuz jucătorii, dar nu poți să iei golul pe care l-am luat noi în minutul 90. E supărare mare, a fost un an aproape pierdut. Am avut șansa să reintrăm în lupta pentru promovare, să-i scoatem pe cei de la FC Argeș, dar am pierdut. Ii felicit pe cei de la FC Argeș! Sunt foarte supărat, dezamăgit, pentru că mi-am pus mari speranțe în meciul de azi. Am avut momente când am arătat foarte bine, dar și momente când am arătat foarte rău. Rezultatul de azi e o sumă pentru tot ce a fost, îmi găsesc cu greu cuvintele. Sunt vinovat și eu, pentru că sunt antrenorul. Am avut susținerea tuturor celor din jurul echipei, n-am profitat de acest lucru și principalii vinovați suntem noi!”, a declarat tehnicianul Rapidului, Dan Alexa.

Golul reușit de Marian Drăghiceanu în meciul cu FC Argeș a fost primul marcat de Rapid după o așteptare de 227 de zile. După înfrângerea din această seară, “giuleștenii” au căzut pe locul 5 în clasament și au șanse minime să mai prindă chiar și locul de baraj.

Foto: Facebook/FCRapid1923oficial

CITEȘTE ȘI:
Mircea Lucescu a primit rezultatul testului Covid-19: “Mi l-au dat aseară. Bine, mă așteptam…”
Valerică Găman s-a întors în Liga 1: “Este jucătorul echipei noastre!”
Harlem Gnohere a semnat: „M-am întros…”
El este noul Balon De Aur în 2020
Ce se întâmplă cu Andrei Chindris după gafele din meciul cu Universitatea Craiova?

Summary
Dan Alexa, supărat după înfrângerea cu FC Argeș: “Nu vreau să acuz, dar...”
Article Name
Dan Alexa, supărat după înfrângerea cu FC Argeș: “Nu vreau să acuz, dar...”
Description
Antrenorul “giuleștenilor” a recunoscut că visul de a promova în Liga 1 este aproape năruit după eșecul împotriva formației lui Ionuț Badea.
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo