septembrie 25, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

dan-alexa-promovare-rapid

Dan Alexa a semnat!

Va lupta împotriva Rapidului la promovarea în Liga 1!

Dan Alexa este oficial noul manager general al divizionarei secunde ASU Poli Timișoara. Acesta și-a găsit imediat echipă după despărțirea de Rapid. Antrenorul a ratat promovarea în Liga 1, terminând play-off-ul de promovare pe ultimul loc, și nu a plecat în cele mai bune condiții din Giulești. Fostul tehnician al giulestenilor va avea oportunitatea de a se răzbuna mai devreme decât se așteapta.

Mutarea este una surprinzătoare pentru clubul timișorean, care nu trecea deloc prin cea mai bună perioadă, mai ales financiar.

Dan Alexa va ocupa funcția de manager general al echipei, într-un proiect pe termen lung, și va coordona întreaga activitate de la club.

„A purtat banderola de căpitan în dueluri de legendă ale clubului nostru. Atunci când Timișoara exista pe harta fotbalului mare european. Dan Alexa este noul manager general al Politehnicii Timișoara și va pune umărul pentru reîntoarcerea Politehnicii în fotbalul de elită”, a fost anunțul conducerii pe site-ul oficial.

Dan Alexa a mai antrenat la Timișoara în sezonul 2014/2015, reușind promovarea în Liga 1. Acesta a mai reușit două astfel de performanțe, cu Rapid, în sezonul 2015/2016 și cu Dunărea Călărași în 2017/2018. Poli Timișoara este și echipa la care Dan Alexa s-a consacrat ca jucător. Mijlocașul a evoluat aici între 2006 și 2011.

„Asta era dorinţa mea, de foarte mult timp, să o facem iarăşi pe Poli mare, cred că Timişoara are nevoie de Poli Timişoara! Lumea e dornică să revadă fotbal la Timişoara şi am spus, de ce nu, să fac tot ce ţine de mine, pentru că, repet, Poli mi-a dat foarte multe satisfacţii. Timişoara mi-a dat foarte multe satisfacţii. Am trăit clipe minunate, locuiesc aici şi cumva mă simt dator să ajut Poli. Mai mult, a fost într-un moment foarte greu al clubului”, a fost prima declarație a lui Dan Alexa după revenirea la Poli.

În sezonul trecut, care a fost continuat doar cu play-off-ul de promovare în Liga 1, ASU Politehnica Timișoara se afla pe locul 12 în momentul înghețării campionatului, însă la o distanță de numai 5 puncte de locul 6 care a fost ocupat de Rapid.

Foto: Facebook/FCRapid1923Oficial

CITEȘTE ȘI:

Summary
Dan Alexa a semnat!
Article Name
Dan Alexa a semnat!
Description
Va lupta împotriva Rapidului la promovarea în Liga 1!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo