Cum a plecat Jefte Betancor de la CFR Cluj: „S-a luat o sumă de bani frumoasă pe el!”

Dan Petrescu și Marius Bilașco au elucidat misterul transferului!

Jefte Betancor a fost transferat de campioana CFR Cluj în această vară de la Farul Constanța contra sumei de 300.000 de euro, însă după doar două luni, atacantul spaniol a dispărut destul de ciudat din lotul ardelenilor, asta după ce începuse destul de bine sezonul.

Fotbalistul cotat la 1,6 milioane de euro a jucat în 15 partide din actuala stagiune, reușind să marcheze de trei ori și să ofere o pasă decisivă, însă formația din Gruia nu l-a mai putut păstra.

Tehnicianul CFR-ului, Dan Petrescu, a vorbit despre situația lui Jefte, care a fost transferat în ultimele ore din perioada de mercato de ciprioții de la Pafos FC. „Bursucul” a transmis că atacantul spaniol s-a rugat să fie lăsat să plece, la fel cum au mai procedat în această vară Daniel Graovac, plecat în Turcia la Kasimpasa, dar și Marko Dugandzic, transferat de Rapid.

„Nu pot să te pui în faţa jucătorilor care vor să plece. Şi Graovac, şi Jefte au vrut să plece. Au avut oferte. N-ai cum. Dacă băiatul (n.r. – Graovac) a avut ofertă din Turcia, nu puteai să îi zici să nu plece, mai ales că a văzut că joacă, nu joacă. Devenise puţin memulţumit.

Jefte, la fel. A venit la mine ‘Am o ofertă mai bună din Cipru’. Orice jucător care nu e fericit mai bine să plece. Dugandzic, nici el nu juca, era Debeljuh în formă fantastică. El a preferat să plece la Rapid. Eu îi apreciez pe toţi jucătorii ăştia, am avut o relaţie foarte bună cu toţi”, a declarat Dan Petrescu pentru Orange Sport.

Totodată, Marius Bilașco a lămurit și el de ce Jefte nu poate juca momentan în campionatul cipriot, dar a și dezvăluit ce sumă de bani vor primi cei de la CFR în schimbul jucătorului.

Conform spuselor directorului sportiv al clujenilor, problemele lui Jefte se leagă de faptul că transferul nu a fost înregistrat la timp, iar acum conducerea celor de la Pafos așteaptă un răspuns de la FIFA.

„S-au dat bani pe Jefte. Nu că nu e în lot, s-a vândut, s-a luat o sumă de bani frumoasă pe el. Practic, el a plecat împrumut, dar a fost o situaţie cu transferul care s-a prelungit peste ora 00:00, acolo a fost o neînţelgere. E o speţă pe care încă nu avem un răspuns clar, e foarte complicată.

El e transferat, dar conform a ceea ce s-a întâmplat în acea noapte, a existat o întârziere. Nu poate să joace în momentul de faţă, n-a jucat. Se aşteaptă un răspuns de la FIFA. Nu ştiu care va fi soluţia, dar în momentul de faţă, ceea ce pot să spun eu, noi ca şi club ne-am făcut toată treaba”, a transmis Marius Bilașco în direct la Orange Sport.

CITEȘTE ȘI:

REȚELE SOCIALE

3,570FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
441AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI