Cristiano Bergodi: „Nici nu aveam în gând să câștigăm”

Antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi a ajuns la 12 meciuri fără înfrângere, iar la finalul victoriei cu FCSB a oferit un interviu plin de emoții.

„A fost un meci în care s-a luptat, s-a jucat. Nu e ușor. Am luptat toți. Și cu banca de rezerve. Cine a intrat, a intrat bine. Nu e ușor să câștigăm aici. Probabil nici nu aveam în gând să câștigăm, dar am meritat această victorie. Am dat două goluri din acțiuni individuale frumoase.

Jayson a făcut un meci foarte bun. Am vorbit ieri cu el, pentru că are caracteristici diferite de Claudiu Petrila, a venit mai mult la primire. Mă bucur că a lucrat bine, a muncit bine în bandă să stea acolo cu fundașul lateral Borza, să închidă spațiile. A fost un meci extraordinar de important pentru parcursul nostru.

E important, pentru că băieții capătă încredere. Câștigi în deplasare. Urmează un meci foarte greu la Sfântu Gheorghe. Speram că vom face bine cu FCSB, ca să nu mai aud persoane care zic că nu jucăm bine în deplasare.

Victoria este meritul băieților, nu al antrenorilor. Nu treceam printr-o perioadă așa bună, dar băieții s-au dăruit și e o victorie foarte mare asta acasă la FCSB.

Eu am aflat din presă de bani. Nu știu dacă va da bani domnul Șucu pentru această victorie. Banii sunt ultimul lucru. Trebuie să ne bucurăm că am învins echipa de pe primul loc.

La final, m-am emoționat un pic, pentru că ieri a fost și ziua în care s-au împlinit patru ani de la trecerea tatălui meu în neființă și m-am gândit mult la tatăl meu”, a spus Cristiano Bergodi la flash-interviu, după meci.

Foto: fcrapid.ro

CITEȘTE ȘI:
Bergodi: „Este meritul băieților” – Rapid 2-0 Universitatea Craiova
România, convocări preliminare pentru meciurile cu Israel și Elveția din noiembrie
Edi Iordanescu:”Suntem la un alt nivel” – România 4–0 Andorra
Nicusor Bancu: „Elvetia nu este o este o nucă așa de tare” – România 4–0 Andorra
Andrei Burca: „Avem cea mai bună apărare din grupă” – România 4–0 Andorra
Ianis Hagi: „Murim pentru acest tricou” – România 4–0 Andorra
Cristian Mihai după România U20 2-0 Anglia U20: „Grupul e mai important decât calitatea inividuală
Costin Curelea după România U20 2-0 Anglia U20: „Obiectivul principal e să descoperim jucători”

REȚELE SOCIALE

3,570FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
429AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI