septembrie 27, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

Craiova – CFR în pericol!

Finala campionatului la un pas de nedisputare!

Craiova și CFR ar trebui să se întâlnească în această seară de la 20:30 într-un meci cu titlul pe masa, însă directorul sportiv al ardelenilor, Bogdan Mara, a făcut un anunț neașteptat:

„Să vedem dacă se va disputa această finală. Toată echipa și toți jucătorii noștri se gândesc să nu se prezinte în această seară și să nu disputăm acest meci. Toată echipa e speriată de ceea ce s-a întâmplat în această perioadă și le e frică să ia contact cu cei din echipa Craiovei.”

Acesta a continuat spunând că oficialii campioanei iau ia în calcul să facă plângere penală împotriva DSP Dolj:

„Faptul că la Craiova au fost descoperite trei cazuri de COVID și trei cazuri care au foarte mare legătură cu echipa. Vorbim de preparator fizic, de antrenor secund, de team manager. Protocolul a stabilit că în cazul unui caz de COVID, jucătorii să fie testați la 7 zile. Așa cum a fost la CFR, la Dinamo, Petrolul, Botoșani, Astra. Toate aceste echipe, DSP-urile din orașele respective au respectat acest protocol și nu le-au dat dreptul să se antreneze. Noi am stat 10 zile fără să ne antrenăm și am retestat 10 zile.

Ultima testare a fost pe 24 iulie. Suntem în 3 august. Socotiți câte zile sunt. Conform prtocolului trebuiau testați la 7 zile și să vedem rezultatele. Craiova e în altă țară, nu e în România? Acest protocol e clar, e stabilit de Ministerul Sănătății, FRF, LPF. Echipele trebuie testate la 7 zile. Cum se poate ca DSP Dolj să dea o altă adresă și să le dea drept imediat de antrenament, în care să se spună că acele cazuri nu legătură cu echipa?

Gândiți-vă prin ce traume au trăit jucătorii noștri, cât au stat prin spitale. Am făcut 3 testări și au ieșit negativ cei 12. Ne e frică să intrăm în contact cu cei de la Craiova. Nu ne-au arătat că sunt testați la zi și nu există niciun risc. Ei au motivat că nu joacă contra celor de la Astra pentru că le e frică să intre în contact. Noi spunem același lucru.

Luăm în calcul să facem plângere penală împotriva DSP Dolj, s-au încălcat niște lucruri evidente. Nu poate DSP Dolj să fie altfel decât DSP-urile din toată țara. Ei, la 2 zile după cazurile de COVID, au jucat, s-au antrenat normal. Deci nu poți spune că preparatorul fizic sau antrenorul secund nu e în contact cu echipa.”

Mihai Rotaru, finanțatorul Craiovei, a ripostat și nu a ezitat să îi răspundă oficialului ardelenilor într-un timp extrem de scurt:

„Să îi întrebăm pe cei de la CFR când s-au testat ei ultima dată. Ei au făcut ultima testare lunea trecută, la ora 08.30.Să nu uite să o facă astăzi, pentru că altfel pierd cu 3-0. Gluma e glumă, dar conform protocolului trebuie să le facă la 7 zile. Dacă nu le fac astăzi și nu vin cu aprobare, noi o să cerem pierderea meciului la masa verde”.

În acest moment, CFR este lider cu 46 de puncte, iar Craiova are 44 și un meci mai puțîn disputat. Oltenii vor să câștige meciul cu Astra Giurgiu la masa verde deoarece în tabăra giurgiuvenilor au fost găsite în două rânduri mai multe cazuri pozitive de coronavirus, iar în caz de egalitate în această seară nu vom știi campioana.

FRF trebuie să trimită către UEFA lista echipelor participante în Europa până la 23:59, în caz contrar Romania riscă să nu fie inclusă în competițiile internaționale.

Poza: Facebook/cfr1907

CITEȘTE ȘI:
UTA dă primele lovituri după promovarea în Liga 1!
Mesajul direct a lui Mircea Rednic pentru LPF și FRF: „Nu știu de ce nu am face și noi…”
În prag de desființare: „Am fost ca tenismenul căruia îi e frică de game-ul decisiv”
Dan Alexa și viitorul său la Rapid: „Sunt vinovat pentru asta!”
UTA revine pe prima scenă a fotbalului românesc: „Trebuie să savurăm acest succes trei zile!”
Hagi, OUT de la Viitorul: „Va trebui să găsim un nou manager!”
Transfer bombă în Liga a 2-a!
Ibrahimovic a anunțat când se retrage!
Fundașul dorit de Gigi Becali vrea să semneze: „De mic țin cu Steaua!”
UEFA a decis! Când se joacă Astra – Craiova?
Hermannstadt, în culmea fericirii și cu planuri mari!
Rapid și Petrolul vin cu o propunere inedită: „Am vorbit și cu Argeș și UTA. Sunt de acord!”

Summary
Craiova - CFR în pericol!
Article Name
Craiova - CFR în pericol!
Description
Finala campionatului la un pas de nedisputare!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo