septembrie 29, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

cosmin contra

Cosmin Contra, transferuri de urgență după eșecul cu Chindia!

Tehnicianul dinamoviștilor a făcut anunțul așteptat de fani: „Mâine ajung la București!”

Dinamo a jucat jalnic la Ploiești și a pierdut în fața Chindiei, scor 0-1. Dinamo nu a avut niciun șut pe poartă în acest meci, lucru care ar trebui să îi dea motive de îngrijorare staff-ului „alb-roșu”. A fost primul meci pe banca bucureștenilor pentru Cosmin Contra, care trebuie să schimbe multe lucruri la echipă.

Chindia Târgoviște a câștigat datorită golului marcat de Daniel Florea, în prelungirile primei reprize, însă scorul putea fi mult mai mare, având în vedere ratările formației care a fost decimată de COVID-19 în aceasta săptămână.

Cosmin Contra a confirmat transferul lui Isma Lopez în „Ștefan Cel Mare” și anunță sosirea unui fundaș dreapta, tot spaniol.

„Marți o să ajungă doi jucători aici, la București. Mâine noapte. Isma Lopez aterizează mâine noapte și mai avem încă un jucător, dar încă nu sunt finalizate tratativele. Este un străin, da, tot din Spania. Este un fundaș dreapta care ne va ajuta din toate punctele de vedere”, a declarat Contra.

Fundașul stânga Isma Lopez, care urmează să ajungă în „Ștefan Cel Mare”, a jucat pentru Athletic Bilbao între 2012 și 2013, iar ultima sa echipă din CV este Tenerife, cu care și-a rezolvat de curând problemele.

66 de meciuri are Isma Lopez în La Liga, marcând două goluri, el evoluând în divizia de elită pentru Athletic Bilbao și pentru Sporting Gijon. A adunat 16 meciuri pentru bascii de la Bilbao, marcând de două ori și oferind trei assisturi.

Format la o școală de fotbal din Pamplona, Isma Lopez a fost campion european cu naționala U17 a Spaniei și este pregătit pentru a doua experiență în străinătate, după ce a mai jucat în Cipru la Omonia Nicosia.

Francisco Molinero, celalalt jucător care urmează să semneze!

Celălalt jucător care urmează să ajungă în curtea lui Dinamo ar fi Francisco Molinero, în vârstă de 35 de ani. Presa din Spania a anunțat că Francisco Molinero a primit o ofertă concretă din partea „câinilor” și urmează să ajungă și el la București pentru a semna înțelegerea cu formația patronată de Pablo Cortacero.

Francisco Molinero a mai evoluat pentru Dinamo în perioada 2009-2010 și a strâns 21 de meciuri în tricoul „câinilor”.

De-a lungul carierei, Molinero a mai jucat pentru Atletico Madrid, Malaga, Mallorca, Levante, Huesca, Real Murcia și Getafe. La Sporting Gijon se află din 2018, iar în scurt timp îi expiră contractul.

Foto: Digi Sport

CITEȘTE ȘI:

Summary
Cosmin Contra, transferuri de urgență după eșecul cu Chindia!
Article Name
Cosmin Contra, transferuri de urgență după eșecul cu Chindia!
Description
Tehnicianul dinamoviștilor a făcut anunțul așteptat de fani: "Mâine ajung la București!"
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo