Concluziile lui Tuchel după victoria cu Atletico: „Mai sunt multe lucruri de îmbunătățit!”

Victoria de la București nu l-a entuziasmat prea tare pe antrenorul londonezilor!

Tehnicianul german, Thomas Tuchel, a reușit să o conducă pe Chelsea spre victorie în partida tur cu Atletico din optimile UEFA Champions League.

Acesta este convins că soarta calificării va fi decisă în retur la Londra și spune că mai are multe de îmbunătățit în jocul echipei sale.

”Nu e nimic câștigat, dar cele mai importante lucruri au funcționat. Am reușit să controlăm meciul în terenul advers, asta voiam, am avut intensitate mare, cu multe recuperări în ultima treime, cu multe sprinturi, cu multe dueluri, cu un bun pressing de întâmpinare.

Am vrut să avem mingea, dar voiam să avem intensitate pentru că noi obișnuim să jucăm intens în Premier League. Însă a trebuit să acceptăm că putem face greșeli, pentru că e una dintre echipele din Europa împotriva căreia e cel mai greu să îți creezi ocazii. Așa că a trebuit să fim concentrați și a fost un efort bun din partea întregii echipe.

Mai sunt multe lucruri de îmbunătățit, dar am avut ritm bun, am fost bine organizați, s-a simțit legătura dintre jucători. Ei atacă în grup, încearcă să urmeze planul, sunt un grup puternic și trebuie să reușească mai mult decât individualități. Noi încercăm să-i ghidăm și să-i îmbunătățim”, a spus Tuchel, la flash-interviul de la final.

Unicul gol al partidei a fost înscris de către francezul Olivier Giroud printr-un supergol din foarfeca, validat după 3 minute de către VAR. Returul va avea loc la Londra, peste trei săptămâni, pe Stamford Bridge, iar trupa lui Thomas Tuchel pleacă cu prima șansă la calificare.

Foto: Chelsea

CITEȘTE ȘI:

REȚELE SOCIALE

3,570FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
410AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI