septembrie 29, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

CU UN GOL ȘI O PASĂ DE GOL ÎN MECIUL CU GAZ METAN, CIPRIAN DEAC ÎNDEAMNĂ LA CONCENTRARE MAXIMĂ ÎN ULTIMELE TREI ETAPE ALE SEZONULUI

Ciprian Deac: „Oricât vrei să te concentrezi, ai uneori impresia că e meci amical! Jucătorul român e campion la scuze!”

Ciprian Deac, decarul ardelenilor, a vorbit despre impactul negativ pe care l-a avut asupra clubului pauza cauzată de pandemia de coronavirus și s-a arătat întristat de pașii greșiți făcuți de CFR Cluj cu Universitatea Craiova și cu Astra Giurgiu.

Internaționalul român a îndemnat la concentrare maximă pentru ultimele trei etape, el spunând că titlul se va decide în ultima rundă, la meciul direct cu Universitatea Craiova.

E bine că am reușit să marcăm, am ținut mingea, a fost liniște in joc. Simțeam o presiune destul de mare. Când pierdem puncte ne îndepărtăm de titlu. Și pe locul 1, și pe 2 trebuie sa joci la victorie, orice punct contează. Am avut 4 puncte avans după pandemie, n-am știut sa gestionăm situația și uitați unde s-a ajuns. Cred că se vede o viteză în minus în joc, nu e ușor să stai două luni. Se simte la toate echipele, nu e la fel, și spectatorii văd. Oricât vrei să te concentrezi, ai uneori impresia că e meci amical. Urmărim Craiova, dar totul depinde de noi. Dacă batem toate meciurile, vom termina pe primul loc. Să sperăm că ajungem care pe care la ultimul meci cu ei. Sper că arbitrajele nu vor influența lupta. Până acum n-au fost probleme mari, mă gândeam la jocul meu. Știti cum e, jucătorul român găsește mereu scuze. Suntem campioni la scuze. Acum trebuie sa fim concentrați!

A declarat Ciprian Deac la flash-interviul de dupa victoria cu Gaz Metan Medias
CALCULELE PENTRU CASTIGAREA TITLULUI DIN ACEST SEZON

Universitatea Craiova are programate două deplasări în următoarele două runde, la Botoșani și la Giurgiu, pentru meciul cu Astra, iar șanse puncte îi oferă ”luxul” de a câștiga titlul în Liga 1 și în cazul unui rezultat de egalitate în ultima rundă, când primește vizita CFR-ului.

Echipa antrenată de Dan Petrescu, campioana ultimelor două ediții din Liga 1, va juca pe Arena Națională, cu FCSB, și cu FC Botoșani, în Gruia, înaintea decisivului din ultima etapă, de la Craiova.

Cel puțin la prima vedere, Craiova are un program mai ușor în următoarele două runde, FCSB, în ciuda rezultatelor modeste din ultimele etape, având, totuși, posibilitatea să încurce CFR Cluj weekend-ul viitor, ”roș-albaștrii” reușind un meci solid în precedenta confruntare directă, câștigată de formația lui Dan Petrescu datorită unui autogol al lui Ovidiu Popescu.

URMARESTE SI ALTE ARTICOLE
URMARESTE-NE PE INSTAGRAM
URMARESTE-NE PE YOUTUBE