decembrie 2, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

ciprian deac cfr cluj cska sofia

Ciprian Deac a uimit cu declarațiile sale după victoria cu CSKA: „De două luni de zile nu joc nimic!”

Deși a fost desemnat omul meciului, decarul clujenilor s-a autocriticat!

CFR Cluj a câștigat primul meci din grupele Europa League, scor 2-0 cu CSKA Sofia, după un meci care a fost considerat de specialiști aproape perfect.

După o primă repriză fără gol marcat, Mario Rondon a deschis scorul în minutul 53, după o centrare perfectă a lui Ciprian Deac.

În minutul 73, Gabriel Debeljuh a fost faultat în careu de către Youga, apărătorul celor de la CSKA Sofia, și arbitrul a dictat penalty în favoarea echipei din România. Ciprian Deac a fost cel care și-a asumat responsabilitatea și a transformat fără probleme lovitura de la 11 metri.

Astfel, CFR Cluj a debutat cu o victorie în grupele Europa League și este lider în Grupa A, la egalitate de puncte cu AS Roma, echipă care a învins-o pe Young Boys cu 2-1.

Chiar dacă echipa sa a reușit să învingă și să treacă pe primul loc al grupei, Ciprian Deac a oferit o declarație care a surprins pe toată lumea, criticându-se pentru evoluțiile din ultimele două luni.

„Știam exact ce jucători au cei de la CSKA, știam că vom avea un meci dificil. E bine că n-au reușit să marcheze la început și ne-am dus în 0-0. Mister a fost calm la pauză, jucăm cu echipe bune, nu sunt echipe slabe în Europa League. Să vă spun sincer, eu sunt cel mai mare autocritic al meu. De două luni de zile nu joc nimic, nu știu ce se întamplă cu mine. Sunt foarte realist”, a punctat Ciprian Deac.

Internaționalul român ia în calcul ca evoluțiile slabe să fie din cauza vârstei pe care o are, fiind dezamăgit și de jocul prestat la echipa națională.

„Poate m-a ajuns și vârsta, dar nu vreau să cred acest lucru. Încerc să mă pregatesc mult mai mult decât cei tineri, pentru că vârsta nu iartă pe nimeni, dar sper să-mi revin. Sunt foarte supărat pe mine și pentru meciurile de la echipa națională”, a mai spus decarul ardelenilor.

Aflat în studio-ul Digi Sport după victoria CFR-ului de la Sofia, Ilie Dumitrescu s-a arătat surprins de declarațiile lui Ciprian Deac, și, amuzat, a reacționat la cuvintele internaționalului român.

„Să vii după un asemenea meci și să spui că nu ești mulțumit de tine… ăsta va rămâne discursul anului în fotbalul românesc!”, a spus Ilie Dumitrescu.

Foto: Facebook/cfr1907

CITEȘTE ȘI:

Summary
Ciprian Deac a uimit cu declarațiile sale după victoria cu CSKA: "De două luni de zile nu joc nimic!"
Article Name
Ciprian Deac a uimit cu declarațiile sale după victoria cu CSKA: "De două luni de zile nu joc nimic!"
Description
Deși a fost desemnat omul meciului, decarul clujenilor s-a autocriticat!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo