septembrie 29, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

cearta-gigi-becali-ilie-dumitrescu

Gigi Becali și Ilie Dumitrescu, o nouă ceartă în direct: „Nu ești sănătos…”

Gigi Becali și Ilie Dumitrescu au făcut spectacol în direct la Digi Sport, după ce FCSB a câștigat Cupa României!

Disputa dintre finanțatorul FCSB-ului, Gigi Becali, și analistul Digi Sport, Ilie Dumitrescu, a început în urmă cu câteva săptămâni, atunci când “Mister” I-a luat apărarea lui Helmuth Duckadam după ce acesta și-a dat demisia din funcția de președinte de onoare al celor de la FCSB. De atunci, patronul “roș-albaștrilor” a ieșit de mai multe ori în presă cu niste declarații incendiare la adresa “eroului de la Sevilla”, iar asta l-a făcut pe Ilie Dumitrescu să spună la un moment dat că nu mai are nicio legătură cu echipa lui Gigi Becali pe care o considera continuatoarea Stelei.

Din dialogul pe care cei doi l-au purtat imediat după finala Cupei României, reiese faptul că Ilie Dumitrescu i-a împrumutat bani omului de afaceri în trecut. Astfel, Ilie Dumitrescu i-a adus aminte lui Becali cum i-a dat bani la hotelul Lido, când patronul de la FCSB a rămas fără lichidități la cazino.

Ilie Dumitrescu: ”Dacă Gigi Becali are o problemă cu mine, să-mi spună.”

Gigi Becali: ”Am o problemă când a spus că din cauza lui Helmuth Duckadam, care a luat 350.000 de euro de la mine, nu mai ține cu FCSB. E invidie.”

Ilie Dumitrescu: ”Unde-i invidia? Încearcă să te concentrezi puțin. Ai o stare de euforie, felicitări pentru Cupa Romaniei! Unde e invidia?”

Gigi Becali: ”Vai, vai, vai. Încearcă și tu să te calmezi.”

Ilie Dumitrescu: ”Sunt calm. Unde e invidia? Vorbești prostioare câteodată. Asta e. Mi-ai dat mesaj ce s-a întâmplat cu Craiova, cu Dinamo și cu ce… Echipele astea au ajuns la faliment că nu s-au implicat patronii? Eu asta am înțeles.”

Gigi Becali: ”Păi ai zis că, domle, altă identitate. Unde e identitatea lui Dinamo și Rapid? A Argeșului, a UTA-ei?”

Ilie Dumitrescu: ”Mesajul era că echipele astea au intrat în faliment pentru că nu au mai putut fi susținute. Nu că nu s-au implicat patronii.”

Gigi Becali: ”Și atunci nu zici mersi că echipa ta nu a murit? Că putea să moară și Steaua ta.”

Ilie Dumitrescu: ”Păi nu te numești Steaua. Pe plan sportiv, societatea ta a continuat activitatea. Celelalte procese le-ai pierdut. Din punctul meu de vedere…”

Gigi Becali: ”Păi nu le-am pierdut. Am pierdut când era Gabi Oprea și comanda justiția. Ei comandau Steaua și zicea Oprea la judecător. Acum nu le mai pierd, nu vezi?”

Ilie Dumitrescu: ”Nu putem vorbi de justiție. Dar eu n-am invidie. Nu sunt invidios. Relația mea cu tine? N-am câștigat cinci bani de la tine.”

Gigi Becali: ”Cum n-ai câștigat? De la terenuri de-ai luat sute de mii de euro?”

Ilie Dumitrescu: ”Păi nu aveam cum să scot banii pe care ți-i dădeam împrumut. Nu știi că pentru mine zona Pipera era defavorizată? Eu stăteam pe strada Paris.”

Gigi Becali: ”Când mi-ai dat bani împrumut?”

Ilie Dumitrescu: ”Mulți ți-am dat. Așa, în trecut. Ai un lapsus, pe la Lido. Nu-ți amintești.”

Gigi Becali: ”Păi tu dădeai bani împrumut la unul care nu are să ți-i dea? Probabil eram la cine știe ce joc și aveam nevoie atunci.”

Ilie Dumitrescu: ”Nu mai contează, n-am invidie. Nu ești sănătos daca spui asta. Dacă eu am invidie pe ce ai realizat tu sau ce faci tu.”

Gigi Becali: ”E o invidie inofensivă, dacă vrei să-ți spun așa.”

Ilie Dumitrescu: ”Am venit la Steaua, ai vrut să-mi dai bani, eu am vrut să te ajut. Am zis că ești într-un moment delicat pe plan sportiv, nu financiar. Am venit cu inima deschisă. N-am vrut nici bon de benzină, nici bonus n-am luat.”

Gigi Becali: ”Păi tu mă ajutai și eu te ajutam.”

Ilie Dumitrescu: ”Au fost antrenori care au luat bani. Eu am pus o condiție doar. Să mă lași să-mi fac treaba și să nu discutăm în contradictoriu în presă.”

Gigi Becali: ”Băi, Ilie, nu mai țin minte. Sunt 10-15 ani. Nu vezi cât de important a fost pentru tine să antrenezi Steaua? Că ții minte.”

Ilie Dumitrescu: ”Stai puțin. Nu m-ai sunat tu să vin? Am venit eu? Asta voiam să-ți transmit, voiam să-ți zic în față, să te privesc în ochi. Acum că ai intrat, ți-am zis. N-am invidie. Stop. Felicitări, ai făcut treabă bună acum că i-ai adus pe Neubert și pe Petrea.”

Gigi Becali: ”Asta pentru că ai spus că nu mai recunoști echipa asta, identitatea. Și identitatea lui Dinamo, Rapid, Petrolul, FC Argeș, UTA?”

Ilie Dumitrescu: ”Ai înțeles mesajul, Gigi. Echipele alea au falimentat pentru că n-au avut forță financiară.”

Gigi Becali: ”Știi ce ușor e să stai la TV să vorbești?”

Ilie Dumitrescu: ”Eu mi-am câștigat statutul prin ce-am făcut ca jucător! Sunt o persoană autorizată să vorbesc și să analizez aici.”

Gigi Becali: ”Și eu mi-am câștigat statutul de conducător de fotbal. Fiecare face ce vrea și ce crede că poate face. Fiecare face ce vrea pe banii lui. Eu fac ce vreau cu banii mei.”

Ilie Dumitrescu: ”Dacă tu nu mai vrei performanță și echipa a devenit jucăria ta, e alegerea ta.”

Gigi Becali: ”Băi, băiatule… Băăă! Eu sunt câștigător de Cupă!!!

Ilie Dumitrescu: „Felicitări! Chiar aveau nevoie băieții ăștia să câștige.”

Gigi Becali: „Sunt eu împotriva voastră, principiile mele și mentalitatea mea împotriva principiilor voastre și a mentalității voastre. E un război între mentalități.”

Ilie Dumitrescu: „Nu e, Gigi, niciun război. Eu privesc diferit, tu vrei altceva de la echipa ta.”

Gigi Becali: „Așteaptă 2-3 ani și o să vezi cine are mentalitate mai puternică!”

Steaua București este ultima echipă din CV-ul de antrenor a lui Ilie Dumitrescu, care a antrenat echipa patronată de Gigi Becali în perioada 11 august 2010 – 26 septembrie 2010, timp în care a stat pe banca tehnică 8 meciuri.

CITEȘTE ȘI:
E OFICIAL: Mircea Lucescu a semnat!
Gigi Becali surprinde din nou: “Nu-i mare lucru victoria, bucuria reprezintă aia 300-400.000 euro!”
Dinamo în carantină: “Meciuri cu juniorii sau 0-3 la masa verde!”
Florin Tănase s-a răzgândit: “A fost cel mai bun sezon al meu la FCSB!”
Sibiul are fotbal: „Vor mai fi și alți jucători convocați”
Așa ar trebui să se protejeze echipele: ”Noi eliminăm orice situație potențial periculoasă”
Adrian Mutu strigă adunarea, România U21 se reunește!
Scenariu posibil: CFR Cluj campioană, Dinamo salvată de la retrogradare!
Propunerea care poate schimba total Liga 1: “Nimeni să nu retrogradeze și să promoveze 4 echipe”

Summary
Gigi Becali și Ilie Dumitrescu, o nouă ceartă în direct: "Nu ești sănătos..."
Article Name
Gigi Becali și Ilie Dumitrescu, o nouă ceartă în direct: "Nu ești sănătos..."
Description
Gigi Becali și Ilie Dumitrescu au făcut spectacol în direct la Digi Sport, după ce FCSB a câștigat Cupa României!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo