septembrie 29, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

mateiu-capitan-craiova

Căpitanul lui Universitatea Craiova a recunoscut cine i-a adus titlul CFR-ului: „Sper să plece cât mai repede din România!”

Alexandru Mateiu a vorbit despre ratarea titlului!

Universitatea Craiova mai are de așteptat până să se încoroneze din nou campioana României. Deși în această seară, după 30 de ani de așteptare, a fost la mâna ei, trupa lui Cristiano Bergodi nu a făcut fată presiunii și a fost învinsă de CFR Cluj, care și-a trecut în palmares al treilea titlu de campioană consecutiv și al 6-lea din istoria clubului.

Căpitanul oltenilor din finala pentru campionat cu CFR, Alexandru Mateiu, a fost foarte dezamăgit după partidă și a vorbit despre jocul care a năruit visul Craiovei la titlu.

„Este foarte dureros, eram cea mai bună echipă din campionat, am jucat şase meciuri formidabile, păcat că a venit pauza asta şi ne-a dat peste cap şi astăzi nu am fost cum trebuie. Am visat frumos, pentru că eram o echipă bună, o echipă în formă şi nu ne gândeam… Niciun om, nici în afara stadionului nu se gândea că azi o să pierdem, mai ales acasă, dar felicit CFR-ul că a fost azi mai în formă ca noi”, a spus Mateiu la flash-interviu.

Aflat din 2014 în Bănie, mijlocașul central în vârstă de 30 de ani a ținut să îl remarce la final pe stoperul ardelenilor, Paulo Vinicius, declarat la final omul finalei. Brazilianul a marcat golul de 1-1 și a închis perfect atacurile Universității.

„Vinicius e numărul 1, este mondial omul ăsta, sper să plece cât mai repede din România. Au meritat victoria per total. Nu ne-am simţit foarte bine, cred că pauza asta ne-a dat peste cap şi azi nu am fost ce trebuia să fim. Cred că la anul o să câştigăm detaşat. Dacă am ajuns până în momentul ăsta, înseamnă că au meritat acest titlu”, a mai spus căpitanul oltenilor.

Universitatea Craiova are planuri mari pentru sezonul viitor, în care va juca în preliminariile Europa League. Trupa din Bănie speră să pună capăt acestei perioade de trei decenii în care nu au reușit să mai câștige titlul în Romania, însă misiunea nu pare atât de ușoară, întrucât CFR pregătește mutări importante pe piața transferurilor.

Foto: Inquam Photos

CITEȘTE ȘI:
Arlauskis și-a luat la revedere de la CFR cu un mesaj emoționant: „Ultimul meci cu gladiatorii mei!”
Patronul lui CFR Cluj, reacție la adresa Craiovei după titlul câștigat de ardeleni: „Noi nu am câștigat prin culise!”
Alex Chipciu, sincer după titlul câștigat cu CFR Cluj: „Am crezut că va fi cel mai ușor titlu! La al treilea gol am plâns!”
Riscăm să nu fim primiți în Europa: „Sperăm ca o echipă să câștige în 90 de minute!”
Au câștigat primul meci, dar trag un semnal de alarmă: „Organele vitale sunt afectate!”
Ce se întâmplă în caz de egalitate între Craiova și CFR?
Craiova – CFR în pericol!
UTA dă primele lovituri după promovarea în Liga 1!
Mesajul direct a lui Mircea Rednic pentru LPF și FRF: „Nu știu de ce nu am face și noi…”
În prag de desființare: „Am fost ca tenismenul căruia îi e frică de game-ul decisiv”
Dan Alexa și viitorul său la Rapid: „Sunt vinovat pentru asta!”
UTA revine pe prima scenă a fotbalului românesc: „Trebuie să savurăm acest succes trei zile!”

Summary
Căpitanul Craiovei a recunoscut cine i-a adus titlul CFR-ului: "Sper să plece cât mai repede din România!"
Article Name
Căpitanul Craiovei a recunoscut cine i-a adus titlul CFR-ului: "Sper să plece cât mai repede din România!"
Description
Alexandru Mateiu a vorbit despre ratarea titlului!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo