octombrie 1, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

razvan marin

Calvarul pentru Răzvan Marin e pe cale să se termine!

Părțile s-au înțeles, iar internaționalul român e gata să semneze!

După ce nu a confirmat la Ajax Amsterdam, Răzvan Marin e pe cale să se despartă de echipa din „țara lalelelor”.

După spusele jurnalistului Gianluca Di Marzio, de serviciile internaționalului au mai fost interesate echipele Rennes si Brugge! Până la urmă Răzvan Marin va merge în Seria A, la echipa clasată pe locul 14 in stagiunea precedentă, Cagliari!

Acesta va fi împrumutat de Ajax, urmând ca vara următoare sa fie transferat definitiv pentru suma 7 milioane de euro, plus anumite bonusuri de performanță, iar Ajax sa pastreze un procent dintr-un transfer ulterior!

Pionul principal in realizarea acestui transfer este antrenorul echipei Cagliari, Eusebio Di Francesco, aceasta dorindu-l si in urma cu un an şi jumătate la AS Roma. Răzvan Marin va efectua vizita medicală, iar dacă testarea medicală va iesi in regula, internaționalul roman va semna contractul valabil pe 5 ani!

Cei doi împărtășesc un impresar comun, italianul Pietro Chiodi. Sursa citată mai notează faptul că Marin va trebui să se lupte pentru a câștiga un loc de titular în echipa lui Di Francesco, pentru că uruguayanul Christian Oliva pare a fi preferat de antrenorul italian în acest moment.

”Evident că sunt pregătit pentru Serie A. Sunt foarte fericit că mă aflu aici!”, a fost scurta reacție oferită de Răzvan Marin la sosirea in Italia.

Pentru fostul jucător al Viitorului, un transfer în această vară este mai mult decât necesar, întrucât riscă să nu mai fie convocat la echipa națională pentru următoarele acțiuni, decisive pentru calificarea la Euro 2020, programat anul viitor din cauza pandemiei de coronavirus.

„Ne punem o întrebare: îl convocăm pentru ca el să vadă că și noi și colegii lui suntem lângă el? Sau cădem în partea cealaltă și neglijăm prezența unui jucător care s-ar putea să fie convocat? Până la urmă cred că se va rezolva și problema lui Răzvan. Nu îl întreb ce vrea să facă. E clar că se gândește în momentul de față să joace. Nu știu câți jucători români ar pleca de la Ajax, să se ducă oriunde în altă parte, doar cu gândul de a juca”, a declarat selecționerul României, Mirel Rădoi.

Foto: ProSport

CITEȘTE ȘI:

Summary
Calvarul pentru Răzvan Marin e pe cale să se termine!
Article Name
Calvarul pentru Răzvan Marin e pe cale să se termine!
Description
Părțile s-au înțeles, iar internaționalul român e gata să semneze!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo