septembrie 25, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

psg superstar

Azi se împlinesc 3 ani de la prezentarea unui superstar!

Lumea nu a uitat de transferul istoric făcut de PSG!

PSG l-a achiziționat pentru 180 de milioane de euro pe adolescentul, pe atunci, care făcea deja furori la AS Monaco. Kylian Mbappe, un superstar in devenire, uimea lumea fotbalului, iar șefii din Paris nu s-au mai uitat la bani și au făcut un transfer cu adevărat istoric.

Golurile în Liga Campionilor, din sezonul 2016-2017, când echipa din Principat a ajuns până în semifinale, au pus reflectoarele pe puștiul care era poreclit Donatello, după îndrăgitul serial de desene animate „Țestoasele Ninja”.

Qatarezii de la Paris au dat „raise” cu petrodolari, iar noul superstar al Franței a venit la Paris. Și pe Parc des Princes a continuat să înscrie goluri în Champions League, devenind cel mai prolific adolescent în această competiție, cu 13 reușite.

În ciuda tinereții, e un jucător foarte eficient. Are mai mult de un gol la două meciuri de când e la PSG. În cele 91 de partide jucate, a înscris de 51 de ori.

Un asemenea talent nu putea să fie ignorat de echipa națională. Deschamps l-a debutat în martie 2017, într-o victorie, 3-1, cu Luxembourg.

Până acum, „Donatello” a jucat de 31 de ori pentru „cocoșii galici”, pentru care a marcat de 13 ori. Unul dintre goluri e mai important decât celelalte, întrucât a venit chiar în finala Mondialului din Rusia, în acel 4-2 contra Croației, gol care l-a transformat în al doilea cel mai tânăr marcator într-o finală de Campionat Mondial, după Pele. Mbappe nu era născut nici când Deschamps ridica trofeul în 1998, pe Stade de France.

Titlul pentru PSG nu e o miză în Franța. Liga Campionilor e ce vrea campioana Franței. În acest an dificil, PSG a ajuns în finala de la Lisabona, însă Neymar și Mbappé nu au putut opri mașinăria bavareză condusă impecabil de Hansi Flick.

Foto: Instagram/PSG

CITEȘTE ȘI:

Summary
Azi se împlinesc 3 ani de la prezentarea unui superstar!
Article Name
Azi se împlinesc 3 ani de la prezentarea unui superstar!
Description
Lumea nu a uitat de transferul istoric făcut de PSG!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo