septembrie 29, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

dinamo-primul-meci

Au câștigat primul meci, dar trag un semnal de alarmă: „Organele vitale sunt afectate!”

Dinamo a reușit să o învingă pe Voluntari după ce au stat 14 zile în carantină!

Gigi Mulțescu a început cu bine misiunea infernală pe care o are la Dinamo. Antrenorul a câștigat primul meci, după ce câinii au stat 14 zile în carantină. Acesta se teme de o tragedie și trage un semnal de alarmă.

Dinamo a stat 14 zile din cauza cazurilor de coronavirus care au afectat echipa. Acum, sunt nevoiți să joace 7 meciuri în 17 zile. Un program greu de dus la bun sfârșit chiar și de cei mai buni profesioniști, crede Gigi Mulțescu, care se teme ca nu cumva să asistăm din nou la o tragedie.

Deși a revenit cu victorie pe banca câinilor, „SMURD-ul” nu s-a ferit să transmită câteva mesaje în direct la flash-interviu pentru cei ce conduc fotbalul românesc.

„Marea majoritate a jucătorilor au fost în carantină. Am reușit să facem o strategie câștigătoare, dar bazată. Am trecut peste oboseală, lipsa de prgătire. Am stat cu inima îndoită, să nu cumva să se întâmple ceva. Am văzut în cel mai fericit caz fault pentru noi. Mai mult ca sigur arbitrul de margine l-a întors din drum pe central. Așa ceva n-am mai văzut din timpurile de tristă amintire”, a fost singura declarație despre jocul echipei a lui Gigi Mulțescu.

Imediat după această scurtă analiză despre meci, Mulțescu a vorbit doar despre situația actuală și speră că Liga și Federația să ia alte decizii în următoarele zile.

„Jucăm din două în două zile. Eu nu înțeleg ce gândesc acești oameni. Echipa a stat două săptămâni în carantină. va fi foarte greu. Orice adversar chiar și din Liga a 2-a îți poate crea probleme. Am și jucat la 9 jumătate, pierdem noaptea. Poimâine e meciul. E posibil așa ceva? Nu se poate! Oameni contra oameni. Franța cu Belgia și Olanda l-au întrerupt. Turcia n-a mai retrogradat. Ei au grijă de oamenii lor. Organele vitale sunt afectate. În Cehia un jucător și o echipă afectată și s-a terminat. Avem obligația să venim să jucăm fotbal. Să ne creeze condiții să nu ne afecteze situația. Eu știu dacă mai am tensiune sau nu mai am… mi-o fi explodat și s-a dus. Îmi felicit jucătorii pentru munca depusă”, a mai declarat Gigi Mulțescu după meci.

Tot despre sacrificiu a vorbit și portarul Straton, care a trimis săgeți către LPF, la rândul lui. Cătălin Straton trage un semnal de alarmă după ce echipa a stat în carantină 14 zile, ca apoi să fie nevoită să joace 7 meciuri în doar 17 zile.

„Sunt fericit pentru că am trecut prin multe probleme ca echipă. Am avut și puțină șansă. Dumnezeu a fost cu noi. Noi muncim zi de zi, toată lumea are o vină pentru situația în care este Dinamo. Dar acum suntem aici pentru a salva acest club. Azi s-a jucat cu inima. Cred că toată lumea a văzut că băieții au jucat cu inima pentru Dinamo. Când ai inima mai mare decât creierul, se pot face multe lucruri. Măcar pentru câteva meciuri, până prindem ritmul. Poate ar trebui să înțeleagă și oamenii ăștia de la Ligă situația noastră. Marți nu știu dacă vom avea 48 de ore de la meciul ăsta. Toți antrenorii de la Dinamo au fost antrenori buni, doar că nea Gigi e mai norocos”, a declarat Cătălin Straton după meci.

După victoria de la Voluntari, Dinamo rămâne în continuare penultima în Liga 1, însă are de recuperat în continuare multe meciuri, până acum disputând doar 8 jocuri în play-out. Alb-roșii sunt la 5 puncte de Poli Iași, ocupanta locului de baraj, care mai are un singur meci de disputat în acest sezon.

Foto: Facebook/FCDinamoOfficial

CITEȘTE ȘI:
Ce se întâmplă în caz de egalitate între Craiova și CFR?
Craiova – CFR în pericol!
UTA dă primele lovituri după promovarea în Liga 1!
Mesajul direct a lui Mircea Rednic pentru LPF și FRF: „Nu știu de ce nu am face și noi…”
În prag de desființare: „Am fost ca tenismenul căruia îi e frică de game-ul decisiv”
Dan Alexa și viitorul său la Rapid: „Sunt vinovat pentru asta!”
UTA revine pe prima scenă a fotbalului românesc: „Trebuie să savurăm acest succes trei zile!”
Hagi, OUT de la Viitorul: „Va trebui să găsim un nou manager!”
Transfer bombă în Liga a 2-a!
Ibrahimovic a anunțat când se retrage!
Fundașul dorit de Gigi Becali vrea să semneze: „De mic țin cu Steaua!”
UEFA a decis! Când se joacă Astra – Craiova?

Summary
Au câștigat primul meci, dar trag un semnal de alarmă: "Nici nu știu dacă mai am tensiune..."
Article Name
Au câștigat primul meci, dar trag un semnal de alarmă: "Nici nu știu dacă mai am tensiune..."
Description
Dinamo a reușit să o învingă pe Voluntari după ce au stat 14 zile în carantină!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo