septembrie 29, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

arlauskis-cfr-cluj

Arlauskis și-a luat la revedere de la CFR cu un mesaj emoționant: „Ultimul meci cu gladiatorii mei!”

Portarul lituanian, campion de 5 ori în România, și-a anunțat plecarea!

Giedrius Arlauskis, în vârstă de 32 de ani, a comentat triumful lui CFR Cluj în Liga 1 și a confirmat faptul că meciul cu Universitatea Craiova din această seară a fost ultima sa partidă în tricoul „feroviarilor”.

„Acum pot să spun că e gata, am încheiat cu CFR. A fost ultimul meci la CFR, cu gladiatorii mei. Voi pleca. Destinația o aflați mai încolo. Am văzut destinația din presă, nici 1% nu e adevărat. O prindeți în curând. O să îmi lipsească tot din România. E a doua mea casă, mă simt extraordinar aici. La fel și familia mea. E greu să părăsesc CFR. M-am simțit extraordinar, m-am simțit foarte bine. Marian Copilu este fratele meu, prietenul meu, președintele… ne-a susținut cel mai mult, el m-a adus în România. O să îmi fie dor de România, dar mă bucur că sfârșitul e fericit și plec cu zâmbetul pe buze, dar sufletul plânge”, a fost mesajului goalkeeper-ului lituanian, triplu campion cu ardelenii.

Giedrius Arlauskis nu a uitat de Dan Petrescu, antrenorul cu care a lucrat atât în perioada de la CFR, cât și în cea de la Unirea Urziceni, prima sa aventură din România, unde bineînțeles, a câștigat titlul.

„Mă bucur pentru gladiatorii mei, așa cum am spus în vestiar. Prin ce am trecut noi… cu pandemia, cu testele, nu mai intru în detalii. Ne bucurăm toți, am luat 3 campionate, dar acesta a fost cel mai dificil. Vreau să le mulțumesc băieților, au fost momente foarte dificile, chiar stăteam toți și ne gândeam: „Renunțăm sau nu?”. Împreună cu Marian Copilu, care ne-a împins de la spate și ne-a arătat drumul cel bun, bineînțeles și cu Mister, din spital… Suntem doi nebuni, știm ce vrem. Mereu ne certam, și la antrenamente, oriunde. Așa se întâmplă când se întâlnesc doi nebuni care știu ce vor de la viață. I-am spus: „Mister, indiferent de cât de cocoșați suntem, știm ce vrem. Așa că hai să luăm ce-i al nostru”, a mai spus Arlauskis la flash-interviu.

Giedrius Arlauskis a câștigat de 5 ori titlul în România, fiind portarul cu cele mai multe campionate câștigate. Primul l-a câștigat alături de Dan Petrescu la Unirea Urziceni, în sezonul 2008-2009, al doilea a fost adjudecat la FCSB în sezonul 2014-2015, după care a urmat tripla cu CFR Cluj.

Cel mai probabil, următoarea destinație a portarului lituanian va fi zona Arabiei, având în vedere că este pe final de carieră și ar putea prinde cel mai bun contract din punct de vedere financiar.

Foto: Facebook/cfr1907

CITEȘTE ȘI:
Patronul lui CFR Cluj, reacție la adresa Craiovei după titlul câștigat de ardeleni: „Noi nu am câștigat prin culise!”
Alex Chipciu, sincer după titlul câștigat cu CFR Cluj: „Am crezut că va fi cel mai ușor titlu! La al treilea gol am plâns!”
Riscăm să nu fim primiți în Europa: „Sperăm ca o echipă să câștige în 90 de minute!”
Au câștigat primul meci, dar trag un semnal de alarmă: „Organele vitale sunt afectate!”
Ce se întâmplă în caz de egalitate între Craiova și CFR?
Craiova – CFR în pericol!
UTA dă primele lovituri după promovarea în Liga 1!
Mesajul direct a lui Mircea Rednic pentru LPF și FRF: „Nu știu de ce nu am face și noi…”
În prag de desființare: „Am fost ca tenismenul căruia îi e frică de game-ul decisiv”
Dan Alexa și viitorul său la Rapid: „Sunt vinovat pentru asta!”
UTA revine pe prima scenă a fotbalului românesc: „Trebuie să savurăm acest succes trei zile!”
Hagi, OUT de la Viitorul: „Va trebui să găsim un nou manager!”

Summary
Arlauskis și-a luat la revedere de la CFR cu un mesaj emoționant: "Ultimul meci cu gladiatorii mei!"
Article Name
Arlauskis și-a luat la revedere de la CFR cu un mesaj emoționant: "Ultimul meci cu gladiatorii mei!"
Description
Portarul lituanian, campion de 5 ori în România, și-a anunțat plecarea!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo