septembrie 18, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

arlauskis-cfr-cluj

Arlauskis a recunoscut în direct unde va juca după despărțirea de CFR Cluj!

A făcut în sfârșit anunțul așteptat de toți fanii!

Lituanianul Giedrius Arlauskis, în vârstă de 32 de ani, care și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj imediat după ce a câștigat campionatul, a dezvăluit cu ce echipă va semna.

Era clar că următoarea destinație va fi zona Golfului, întrucât a ajuns la o vârstă la care are nevoie de un contract stabil din punct de vedere financiar, însă la flash-interviul de după meciul cu Universitatea Craiova a ținut să declare că presa a greșit numele echipei cu care va semna, deși s-a vehiculat încă de acum o lună.

„Acum pot să spun că e gata, am încheiat cu CFR. A fost ultimul meci la CFR, cu gladiatorii mei. Voi pleca. Destinația o aflați mai încolo. Am văzut destinația din presă, nici 1% nu e adevărat. O prindeți în curând”, a spus golakeeper-ul cu 5 campionate câștigate în România.

Portarul care a fost om de bază la CFR Cluj în ultimii trei ani a semnat cu Al Shabab, din Arabia Saudiă, fosta formație a lui Marius Șumudică și Constantin Budescu.

„Am semnat contractul cu noua echipă. E Al Shabab din Arabia Saudită. Nu știu cum a ajuns la mine, poate a vorbit și Șumudică despre mine. Contractul meu cu CFR Cluj s-a terminat ieri. Acum sunt șomer”, a spus Arlauskis în direct la Fotbal Club.

Formația ardeleană ar fi vrut să-l mai păstreze macar până când intra în vigoare contractul cu Al Shabab, însă lituanianul nu a mai vrut să continue și a divulgat și motivele.

„Da, CFR a vrut să mai stau puțin. Eu nu m-am gândit la varianta asta, dar Marian Copilu mi-a propus. A zis că-mi aduce și familia aici. Aș fi stat cam până ar fi ajuns CFR Cluj în play-off-ul Champions League. Puteam, pentru că eu trebuie să fiu la Al Shabab pe 10 septembrie, dar nu cred că mai pot din punct de vedere psihic. Nu știu dacă vreau să mai stau singur în cameră, să mi se aducă mâncarea la ușă și să mănânc singur. Eu am zis nu!”, a explicat Arlauskis.

Al Shabab este încă angrenată în sezonul 2019-2020 din Arabia Saudită, pe care-l va termina pe 9 septembrie. După 22 de etape, formația antrenată de portughezul Pedro Caixinha este pe locul 9 în clasament, cu 31 de puncte.

Deși după partida cu Universitatea Craiova a lăudat prestația întregii echipei și i-a numit pe colegii lui „gladiatori” întrucât cu toții au trecut prin niște momente foarte dificile înainte de a triumfa pentru a treia oara în Liga 1, Arlauskis l-a taxat pe fostul său coleg, Damjan Djokovic, care luni seară, după triumful lui CFR Cluj, s-a luat de șefi pentru neplata salariilor.

„Banii la CFR Cluj sunt un subiect mai dificil. La Djokovic a fost o ieșire neinspirată într-un moment nepotrivit. Era momentul să ne bucuram de trofeu, nu să spună imediat după meci detalii din bucătăria noastră. E treaba lui. Eu îi respect părerea, dar știm toți prin ce situație trec cluburile. Trebuie să înțelegem și să avem caracter, atât la bine, cât și la greu. Dacă e un moment dificil trebuie să susținem clubul și să răbdăm puțin. Nu cred că Djokovic murea de foame”, a adăugat Arlauskis.

Conform Transfermarkt, Giedrus Arlauskis este cotat la 1.60 de milioane de euro, are 23 de meciuri la naționala Lituaniei, iar pentru CFR Cluj a evoluat în 107 meciuri, si în 58 dintre acestea a închis perfect poarta „feroviarilor”, fară să primească gol.

Foto: Facebook/cfr1907

CITEȘTE ȘI:

Summary
Arlauskis a recunoscut în direct unde va juca după despărțirea de CFR Cluj!
Article Name
Arlauskis a recunoscut în direct unde va juca după despărțirea de CFR Cluj!
Description
A făcut în sfârșit anunțul așteptat de toți fanii!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo