septembrie 27, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

rapid

Antrenorul favorit să preia Rapid!

Giuleștenii știu pe cine vor pentru a-l înlocui pe Dan Alexa!

Viorel Moldovan, antrenor în vârstă de 48 de ani, ultima dată la Chindia Târgoviște, este favorit să devină noul antrenor al lui Rapid!

Moldovan a stat pe banca Chindiei timp de doi ani, din vara anului 2018, până la sfârșitul lunii iunie din acest an, perioadă în care a adunat 71 de partide pe banca târgoviștenilor.

Rapid l-a demis pe Dan Alexa, antrenorul care a ratat promovarea și a încheiat play-off-ul pe ultimul loc. Giuleștenii l-au dorit inițial pe Bogdan Andone, dar tehnicianul mai are un an de contract cu Astra și, în ciuda dificultăților financiare ale giurgiuvenilor, acesta își dorește să continue la clubul lui Ioan Niculae.

Pentru înlocuirea lui Alexa, Rapid a negociat și cu Edi Iordănescu, un tehnician pe care l-a mai abordat și Petrolul. Acesta nu dorește să coboare în liga a doua, deci șansele sunt foarte mici pentru ambele cluburi.

Viorel Moldovan a mai antrenat-o pe Rapid în perioada septembrie 2013 – iunie 2014, când a reușit să promoveze cu trupa din Giulești în Liga 1. Fostul atacant al giuleștenilor a demisionat la vremea respectivă din cauza instabilității financiare a clubului.

Ca antrenor, Viorel Moldovan le-a mai pregătit în România pe FC Vaslui, FC Brașov, Sportul Studențesc și naționala U21. De asemenea, a fost „secund” al primei reprezentative în ultimul mandat al lui Anghel Iordănescu. În străinătate, nu a rezistat decât 4 luni in Franta la Auxerre.

Unul dintre fanii declarați ai Rapidului, Marius Sumudica, a ținut să comenteze situația de la echipa sa de suflet, după ce trupa lui Dan Alexa s-a prezentat dezastruos în play-off-ul pentru promovarea în Liga 1, reușind să o învingă doar pe UTA la Arad, cu emoții, cu scorul de 2-1.

„La Rapid trebuie să fie dată o bombă, să dispară toți și să repornească de la zero! Nu ai cum să participi în play-off și să termini pe locul al șaselea din șase! Nu se poate așa ceva!”, a spus Sumudica în urmă cu câteva zile.

Enervați de ratarea promovării, suporterii au cerut să plece Ovidiu Burcă și Andrei Nicolescu, șefii executivi. Șansele să apară modificări spectaculoase în organigramă sunt însă foarte mici.

Foto: Facebook/FCRapid1923Oficial

CITEȘTE ȘI:

Summary
Antrenorul favorit să preia Rapid!
Article Name
Antrenorul favorit să preia Rapid!
Description
Giuleștenii știu pe cine vor pentru a-l înlocui pe Dan Alexa!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo